Lovitură rușinoasă pentru Meghan Markle din partea Familiei Regale, chiar de ziua lui Harry! Ce i s-a transmis

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Familia Regală britanică a fost în centrul atenției mediatice din nou după ce a folosit o fotografie decupată pentru a-i ura „la mulți ani” Prințului Harry, gest care a atras atenția presei britanice.

Meghan Markle în Columbia Foto Profimedia jpg

Aceasta imagine a fost selectată pentru a marca aniversarea ducelui de Sussex, dar a fost decupată dintr-o fotografie originală în care Harry apărea alături de soția sa, Meghan Markle. Presa nu a trecut cu vederea acest detaliu, subliniind implicațiile din spatele alegerii acestei imagini.

Fotografia originală a fost realizată în 2018

Fotografia originală, redescoperită de publicații precum The Standard și The Times, a fost realizată în 11 iulie 2018, pe parcursul unei vizite oficiale pe care Harry și Meghan au făcut-o la Dublin.

În acea perioadă, cuplul încă făcea parte activ din Familia Regală, iar imaginea îi înfățișează pe cei doi zâmbitori și relaxați, la scurt timp după căsătoria lor. Meghan stătea alături de Harry la o masă, iar momentul surprins părea a fi unul de intimitate și apropiere.

Problema cu care s-a confruntat Familia Regală în alegerea unei fotografii recente pentru a-i ura „la mulți ani” lui Harry este complicată. Conform unui jurnalist de la The Times, această decizie a fost probabil un adevărat „coșmar” pentru cei de la Buckingham.

În contextul tensiunilor evidente dintre Harry și membrii Familiei Regale, nu a fost posibilă utilizarea unei fotografii actuale, deoarece Harry nu a participat la evenimente oficiale alături de ceilalți membri ai familiei în ultima perioadă.

Mai mult, folosirea unor imagini din recentele sale apariții publice, precum cele din timpul jocurilor de polo, ar fi riscat să fie interpretată ca o formă de promovare pentru viitoarele proiecte ale prințului, precum documentarul său despre acest sport pentru Netflix.

Astfel, alegerea unei fotografii mai vechi a fost inevitabilă

În mod notabil, nu a fost selectată o imagine cu Harry alături de tatăl său, Regele Charles, sau de fratele său, Prințul William, deoarece nu există fotografii recente în care aceștia să apară împreună. În schimb, fotografia din 2018, care îl arată pe Harry zâmbind, a fost considerată cea mai potrivită.

Această decizie contrastează puternic cu fotografia folosită de William și Kate în 2020 pentru a marca aniversarea lui Harry.

Atunci, aceștia au publicat o imagine amuzantă, în care Harry, William și Kate alergau pe o pistă de curse, sugerând o atmosferă mai relaxată și amicală.

Ultima dată când Familia Regală a trimis un astfel de mesaj public pentru Harry a fost în 2021, an în care acesta și Meghan au acordat un interviu jurnalistei americane Oprah Winfrey.

În cadrul interviului, cei doi au făcut dezvăluiri șocante, printre care și afirmația că un membru al Familiei Regale s-a întrebat despre culoarea pielii copilului lor, Archie, atunci când Meghan era însărcinată. Aceste declarații au marcat un punct de cotitură în relația dintre cuplul Sussex și restul familiei regale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net