Meghan Markle, apariție splendidă în Columbia. Suma uriașă la care a fost evaluată ținuta Ducesei de Sussex

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Meghan Markle a reușit să atragă toate privirile prin ținuta grandioasă pe care a purtat-o în cadrul turneului din Columbia. Ducesa de Sussex nu s-a uitat deloc la bani atunci când și-a ales vestimentația, dovadă fiind suma exorbitantă pe care a cheltuit-o pentru a arăta impecabil, ca de obicei.

Meghan Markle, ținută de lux la turneul columbian
Meghan Markle, ținută de lux la turneul columbian

Meghan Markle, ținută de lux la turneul columbian. 

Meghan Markle a pus mereu accent pe felul în care se afișează la evenimentele regale. Eleganța, feminitatea și garderoba de lux au descris-o tot timpul, așa că nici de această dată nu a dat greș. În cadrul turneului din Columbia, soția prințului Harry a purtat bijuterii exclusiviste și o rochie de lux. Se pare că întreaga ținută a fost evaluată la aproximativ 90.000 de lire sterline, fiind analizată până la cel mai mic detaliu, de către specialiștii în industria fashion.

Meghan Markle alături de Prințul Harry la evenimentul columbian
Meghan Markle alături de Prințul Harry la evenimentul columbian

Garderoba Ducesei de Sussex, evaluată la 90.000 de lire sterline

Ducesa de Sussex poartă rochii din gama Johanna Ortiz și fuste tip creion cu paiete de la Juan Dios. Pentru ea, eleganța și rafinamentul nu au preț, iar asta a dovedit-o prin numeroasele sale apariții la evenimentele de mare importanță. Partenera de viață a Prințului Harry a fost luată în vizor și s-a constatat că vestimentația sa pentru turneu costă nu mai puțin de 90.000 de lire, datorită bijuteriilor splendide de la brandul Cartier, dar și a încălțărilor făcute de designeri specialiștii.

Mai mult, aceasta a purtat piese artizanale lucrate ca la carte. Totuși, nu se știe dacă întreaga garderobă a fost împrumutată sau deținută de Meghan Markle, însă este evident că s-a dedicat foarte mult imaginii sale, pentru a arăta impecabil. Superba rochie a costat 2.100 de dolari, în timp ce bijuteriile de la Cartier nu valorează mai puțin de 17.800 de lire sterline. Ceasul a aparținut Prințesei Diana, iar brățara are un preț colosal, respectiv 12.011,84 de lire sterline, marca Lorraine Schwartz, potrivit Okmagazine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
andrea galimberti sara stefanelli jpg
Nava Hetman Ivan Mazepa FOTO @DEFENSEEXPRESS / X
Michele  Köbke avion profimedia jpg
rain 316579 1280 jpg
Lidia Fecioru de la Adevăruri ascunse jpg
banner Târg
dogs 7993595 1280 jpg
l intro 1657232626 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net