Scandal colosal în Familia Regală. Pe cine vrea să dea afară din casă Regele Charles

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Regele Charles al III-lea (75 de ani) se pare că a concediat securiștii fratelui său mai mic, prințul Andrew, și îl obligă să părăsească reședința sa din Royal Lodge. De altfel, suveranul încerca să facă acest lucru încă de la începutul anului.

Regele Charles încearcă să-l dea afară pe prințul Andrew din casă / foto: arhiva click!
Regele Charles încearcă să-l dea afară pe prințul Andrew din casă / foto: arhiva click!

Royal Lodge este conacul unde locuiește prințul Andrew, căzut în dizgrație în urma unor scandaluri, inclusiv sexuale. Anul trecut, fratele mai mic al monarhului ar fi fost sfătuit să părăsească reședința regală care numără nu mai puțin de 30 de camere, unde locuiește și fosta soție a ducelui, Sarah Ferguson. De altfel, existau zvonuri atunci că nu ar putea face față întreținerii de 400.000 de lire sterline pe an.

„Nu este un secret că regele îl vrea afară”

Evident, Ducele de York a refuzat să se mute din fosta casă a Reginei-Mamă din Windsor Great Park. Acum, se pare că Regele Charles a luat din nou atitudine și a concediat securiștii fratelui său mai mic pentru a-l obliga să părăsească reședința.

„Toată lumea speculează că acest lucru înseamnă că ducele va trebui să părăsească Royal Lodge, deoarece ce alt motiv ar putea exista pentru a-i lua securitatea? Toți lucrează în ultimele săptămâni ale contractului lor, până la sfârșitul lunii octombrie. Nu se crede că se pregătește cineva să-i înlocuiască. Nu este un secret că regele îl vrea afară și nu este clar ce se va întâmpla cu echipa după ce vor pleca”, a declarat o sursă de la Palat, pentru tabloidul britanic The Sun.

Prietenii ducelui spun că, contractul său de închiriere de 75 de ani pentru Lodge înseamnă că acesta nu are niciun motiv să renunțe la casa în care a locuit în ultimii 20 de ani.

Reamintim că prințul Andrew al Marii Britanii a fost acuzat de viol de către Virginia Giuffre. Americanca l-a acuzat că a agresat-o sexual în 2001 şi l-a dat în judecată în New York. În martie 2023, cei doi au încheiat un acord amiabil, iar fratele Regelui Charles a ales să plătească pentru ca detaliile despre acuzațiile de viol să nu ajungă publice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printul Harry Printesa Diana jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
palinca observator jpeg
fructe si cocaina 4 foto DIICOT jpeg
thumbnail jpeg
portofel gol jpg
dieta jpg
britanic sibiu captura video jpg
monede moneda freepik jpeg
crima pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net