Doliu în Familia Regală! Vestea cumplită le-a stricat vacanța lui William și Kate

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

William și Kate, în timp ce se aflau în vacanță, au aflat de moartea unui prieten în vârstă de 47 de ani și au transmis condoleanțe familiei. Este vorba despre Peter Morris, un vânzător de pizza pe care l-au cunoscut în 2023, la rulota sa gastronomică din Țara Galilor.

Prințul William și Kate Middleton Foto: arhivă Click!
Prințul William și Kate Middleton Foto: arhivă Click!

"Putem doar să ne imaginăm ce gol ai lăsat în urma ta"

 Prințul și Prințesa de Wales au aflat cu durere despre moartea unui drag prieten. Bărbatul avea doar 47 de ani, o familie, o afacere, dar cancerul l-a răpus. William și Kate au transmis personal condoleanțe pentru Peter Morris, un vânzător de pizza pe care l-au cunoscut în 2023, la rulota sa gastronomică din Țara Galilor.

„Putem doar să încercăm să ne imaginăm ce gol imens ai lăsat în urma ta, pentru familie. Eu și Catherine ne-am bucurat nespus să-l cunoaștem pe Pete. Știm că Pete a fost un membru extrem de dedicat și foarte apreciat al comunității, tocmai de aceea este și atât de regretat. Voiam doar să știți că sunteți cu toții în gândurile și rugăciunile noastre în acest moment, tu și familia ta”, a scris William în mesajul care a fost citit la înmormântarea din Țara Galilor.

La vremea respectivă, simpaticii Prinți de Wales au cumpărat o cantitate impresionată de pizza pentru a o dărui voluntarilor salvatori montani. Și a fost și ocazia când s-au împrietenit cu regretatul Peter Morris, care s-a stins în urma unui diagnostic de cancer.

Cei doi au aflat vestea în vacanță

Este o veste dezolantă, pe un subiect și așa sensibil la Palat. Nu putem uita că este aceeași boală care o macină atât pe Kate, cât și pe Regele Charles. Amândoi au fost diagnosticați în 2024 și se află sub tratament.

Prințul William, Kate Middleton și cei trei copii ai lor își petrec tradiționala vacanță de vară la Castelul Balmoral din Scoția. Cuplul princiar a petrecut câteva a petrecut câteva săptămâni și la Anmer Hall, un domeniu localizat în Norfolk, Anglia, potrivit New York Post.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Autorul atacului de la Palatul Parlamentului  Imagine amator jpg
2014 Nysa, stare miasto 03 JPG
gunoi freepik jpg
oase jpg
nucsoara istock jpg
complice crime constanta jpg
swan 200461 1280 jpg
femeie cu caine langa calorifer 2251084105 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net