Cât a ajuns să coste o casă în Viscri, satul preferat al Regelui Charles. Proprietarii cer sume colosale

Viscri este cel mai cunoscut sat din România, câștigându-și popularitatea grație frumuseții sale. De altfel, l-a cucerit până și pe Regele Charles al Marii Britanii, care vine aici de fiecare dată când ajunge în țară. Ei bine, dacă sunteți, însă, în căutarea unei case în inima Transilvaniei, prețurile se pare că nu sunt chiar pentru toate buzunarele. Cât a ajuns să coste o casă în satul Viscri?

Cât a ajuns să coste o casă în Viscri, satul preferat al Regelui Charles / foto: arhiva Click!
Cât a ajuns să coste o casă în Viscri, satul preferat al Regelui Charles / foto: arhiva Click!

Situat în inima Transilvaniei, Viscri, parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, este renumit pentru peisajele pitorești și pentru atmosfera autentică, dar și datorită vizitelor făcute de Regele Charles în acest loc. Suveranul Marii Britanii a ales să-și achiziționeze și o casă în acest sat, contribuind astfel la promovarea zonei, dar și la conservarea patrimoniului cultural românesc.

Recent, o casă din satul care a cucerit inima Regelui Charles a fost scoasă la vânzare. Pe site-ul imobiliare.ro este menționat faptul că proprietatea include două corpuri de clădire și un teren cu o suprafață de 1750 de metri pătrați.

Primul corp a fost construit în 2018 și are 49 de metri pătrați, iar cel din urmă este mai spațios, doar că este o construcție veche, pentru care s-au realizat însă lucrări de renovare tot în același an. Clădirea dispune și de o cameră de 100 de metri pătrați ce poate fi recompartimentată după cum dorește viitorul proprietar.

Prețul pe care un proprietar îl cere pentru o casă din Viscri

Această proprietate se poate transforma într-o casă de vacanță, în restaurant sau într-o pensiune”, a explicat Silviu Roița, reprezentantul agenției I Casa Real Estate în portofoliul căreia se află locuința scoasă la vânzare pe Imobiliare.ro.  

Având în vedere că se află în inima Transilvaniei, un loc care l-a fascinat și pe Regele Charles al III-lea, proprietarul este convins că locuința va ajunge la oameni de încredere. De asemenea, este dotată cu cele necesare unei locuințe, precum apă, curent și canalizare, iar încălzirea se face într-unul dintre corpuri cu o centrală pe lemne.

În ceea ce privește prețul, ei bine, proprietarul cere nu mai puțin de 195.000 de euro. Cu toate că multora li se pare destul de scump, vânzătorii motivează și importanța satului Viscri. Satul Viscri face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO și este unul dintre cele mai cunoscute din România, acesta fiind vizitat în fiecare an de un număr mare de turiști străini.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1654420960 cascada pisoaia 16 jpg
shutterstock 1750660511 jpg
insula finlanda profimedia jpg
criminal victime constanta 1 jpg
brezoi 00 jpg
Copil bolnav FOTO Shutterstock jpg
pompieri smurd jpg
bani multi pensie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net