Locul din România în care Simona Gherghe nu a mai fost de 20 de ani. Motivul pentru care își dorește să ajungă aici: „Abia aștept experiența asta”

Simona Gherghe (46 de ani) bifează o nouă vacanță. Prezentatoarea a făcut anunțul în mediul online și susține că abia așteaptă să meargă într-un loc pe care nu l-a mai vizitat de mult timp. După o lungă perioadă în care a muncit din greu, vedeta își dorește acum să petreacă timp alături de familie.

Simona Gherghe a anunțat că va pleca în Delta Dunării
Simona Gherghe a anunțat că va pleca în Delta Dunării

„Ne pregătim de Delta Dunării...abia aștept”

Simona Gherghe este, fără îndoială, una dintre cele mai apreciate vedete TV din România. Blondina le-a intrat la suflet românilor după ce a prezentat mai multe emisiuni, în special Acces Direct, difuzată la Antena 1. De curând, blondina a publicat un filmuleț pe rețelele de socializare, în care le-a povestit fanilor că și-a luat o vacanță binemeritată, după o perioadă în care a muncit din greu. Are nevoie de relaxare și își dorește să viziteze un loc în care nu a mai fost de 20 de ani.

„Ne pregătim de Delta Dunării și abia aștept experiența asta pentru că eu nu am mai fost de 20 de ani. Ultima dată am fost în Sulina, am avut o vacanță de vară acolo, iar Răzvan, soțul meu, cred că a fost ultima dată și singura dată, când era copil.

Pentru Ana și Vlad va fi pentru prima dată. Mă bucur tare, le-am povestit niște activități pe care o să le facem acolo și sunt foarte entuziasmați. Așa că ușor, ușor  o să mă apuc de făcut bagaje. Am început să spăl din haine ca să am timp să le fac pe îndelete, ca să mergem în Deltă!”, a spus Simona Gherghe într-un filmuleț publicat pe contul ei de Instagram. 

„N-am mai fost de vreo 20 de ani, am nevoie de o mână de ajutor”

De asemenea, Simona Gherghe le-a cerut fanilor câteva recomandări pentru Delta Dunării. Vedeta vrea să găsească cât mai multe activități de făcut și să viziteze cât mai multe locuri alături de soțul și cei doi copii ai săi.

Așa că dacă ați fost de curând în Deltă, dacă aveți recomandări, ce excursii să facem, ce să mâncăm, unde să mergem, scrieți-mi. Primesc toate recomandările cu inima deschisă. V-am spus, n-am mai fost de vreo 20 de ani, așa că am nevoie să mi se dea o mână de ajutor”, a completat prezentatoarea TV. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet Bennifer (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
Banner murături
image png
Banner Mihai Traistariu
colea rautu Toate panzele sus jpg
skynews jessie j singer ocd 6634042 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net