Vedeta Antenei 1 care a renunțat la nuntă pentru o carieră în televiziune. Și-a părăsit logodnicul cu câteva luni înainte de eveniment:„ Era totul stabilit, inelul dat!”

Una dintre cele mai longevive vedete ale Antenei 1, care în prezent are o familie minunată și o carieră de succes, în trecut a fost pe punctul de a se căsători cu iubitul din tinerețe. Totuși, „socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg”, astfel că au ajuns să meargă pe drumuri separate. 

Mireasă / foto: Pixabay
Mireasă / foto: Pixabay

Puțini își mai amintesc faptul că Simona Gherghe și Octavian Tudorache au format un cuplu acum zeci de ani în urmă. Iubitul din tinerețe al vedetei o ceruse în căsătorie și avuseseră totul stabilit, însă viața a avut alte planuri pentru ei. 

Cum s-a despărțit Simona Gherghe de iubitul din tinerețe

Simona Gherghe și Octavian Tudorache se mutaseră în Capitală, însă acesta nu își găsise niciun loc de muncă, așa că a ales să revină în satul natal. La polul opus, se deschidea un capitol promițător pentru Simona, care primise ofertă din partea Antena1. Cu toate că aveau nunta programată, distanța și neînțelegerile apărute după mutarea ei în București au condus la ruptura relației. 

„De cine eram îndrăgostită la 18 ani? De primul meu prieten. Un băiat cu cinci ani mai în vârstă că mine. Eram foarte îndrăgostită de el. Nu-mi stătea gândul la carte. De-asta am și picat la facultate. Iar când am plecat în București pentru jobul pe care mi l-a oferit Antena 1, eu trebuia să mă mărit. Aveam un logodnic care mă ceruse de nevasta de la mama. Era totul stabilit. Inelul dat”, a dezvăluit prezentatoarea de la Antena 1.

Simona Gherghe alături de primul ei iubit
Simona Gherghe alături de primul ei iubit

Simona Gherghe: „Munceam să acopăr tot timpul” 

Cu toate că reușea pe plan profesional, Simona Gherghe nu putea să nu resimtă singurătatea. Iar atunci, pentru a fi cât mai ferită de acel sentiment, alegea să se refugieze în muncă. 

„Am povestit că eram logodită, în momentul în care am primit propunerea să vin la Antena 1 București. Relația nu a mai funcționat, eu eram extrem de stresată de noua mea viață, într-un oraș în care chiar nu știam pe nimeni. Așa a fost să fie. În primii doi ani, am muncit pe brânci, practic nu am avut niciun weekend liber. Munceam să acopăr tot timpul, ca să nu simt singurătatea”, a declarat vedeta pentru Viva!.

image
image
image
image
image
image
Banner Kira Hagi
poza1 jfif
Banner Oana Turcu
Gica si Marilena Hagi Captura Orange Sport jpg
Banner Emily Burghelea
Banner Mihai Traistariu
1 rihanna foto bun jpg jpeg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shuttestock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net