De ce a plecat Simona Gherghe de la Acces Direct, de fapt. Care este adevăratul motiv: „Ei au considerat că...”

Simona Gherghe (46 de ani) este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din mass-media românească. Timp de 9 ani, a prezentat „Acces Direct”, însă, a ales ulterior să renunțe la acest rol. Care este adevăratul motiv care a determinat-o pe Simona Gherghe să plece?

Simona Gherghe, motivul real pentru care a plecat de la Acces Direct / foto: colaj Facebook
Simona Gherghe, motivul real pentru care a plecat de la Acces Direct / foto: colaj Facebook

Până să modereze emisiunea „Mireasa”, Simona Gherghe, în vârstă de 46 de ani, a apărut pe micile ecrane ale românilor timp de 9 ani în postura de prezentatoare a emisiunii „Acces Direct”. Ulterior, a fost înlocuită de Mirela Vaida. Vedeta de la Antena 1 a dezvăluit, cu ceva timp în urmă, motivul real care a determinat-o să renunțe la „Acces Direct”.

„Atât am rezistat. E un format solicitant și controversat, greu, apăsător. Atât am putut duce sufletește. După ce l-am născut pe Vlad, le-am spus că eu nu mai pot face formatul, dar că aș putea să mă întorc dacă schimbăm totul acolo: și formatul, și numele. S-o luăm de la zero. Ei au considerat că încă are potențial, așa că l-au păstrat în grilă. Și, după cum se vede, formatul face cifre și are fanii săi și azi.

Simona Gherghe: „Ce job nu are momente dificile?”

Mi-am dorit mai multă liniște și mai mult timp pentru familie. De altfel, unul dintre motivele pentru care am acceptat «Mireasa» a fost faptul că pot să am diminețile și după-amiezile libere, să mă pot ocupa de Ana și Vlad”, a declarat Simona Gherghe, pentru viva.ro.

De atunci, Mirela Vaida este cea pe care telespectatorii au văzut-o prezentând emisiunea. Deși s-a retras din lumina reflectoarelor aproximativ un an, Simona Gherghe a revenit, însă nu la „Acces Direct”, ci la „Mireasa”. Vorbind despre provocările pe care le-a întâmpinat în noua postură, ea a recunoscut că alege să depășească momentele tensionate cu diplomație și calm.

„Dar ce job nu are momente dificile? Acest reality-show e despre viața adevărată. Cu bune și rele. Orice proiect care implică muncă cu oameni, cu caractere diferite, din medii sociale diferite, implică un grad de solicitare. Dar eu nu fug de greu, cât despre momentele tensionate, aleg să le depășesc cu diplomație și calm. Și cum concurenții sunt tineri, la început de drum, le explic unde cred eu că greșesc, așa cum aș face-o copiilor mei”, a mai spus Simona Gherghe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dugovics jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
Banner Raluca Guslicov
CRBL instagram jpg
emily burghelea jpg
Locația, florile și logistica au fost cel mai greu de realizat la nuntă Andei Adam cu Joseph Adam
Banner dependenți păcănele
cristina vasiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net