Simona Gherghe, umilită de Lucian Viziru. Totul are legătură cu un scandal din trecut, însă n-a iertat-o nici acum: „M-a enervat, dă-o...”

Ultima actualizare:

În urmă cu mai bine de 10 ani, între Simona Gherghe și Lucian Viziru a izbucnit un adevărat conflict. Prezentatoarea de televiziune anunțase public faptul că actorul a cerut bani să apară în emisiune pentru a cânta, după ce se despărțise de Tania Budi, cu care a avut o relație de doi ani de zile. Acesta mărturisește că intenția moderatoarei emisiunii de la Antena 1 ar fi vrut să vorbească, de fapt, pe marginea subiectului despărțirii.

Simona Gherghe, scandal cu Lucian Viziru / foto: colaj Click!
Simona Gherghe, scandal cu Lucian Viziru / foto: colaj Click!

„Omul ne-a cerut bani și apoi a vrut drept la replică pentru că am spus pe post că a cerut bani. El a intrat să dea un drept la replică, l-a dat. La revedere! Iar eu am trecut la următorul invitat. Acesta a fost Cătălin Botezatu. Cât despre bani, eu am adus probe, am arătat e-mailul. Cum adică, nu l-am plătit pe Goran Bregovic și să-l plătesc pe Lucian Viziru? Cât despre sfaturile lui… Asta-i bună, mă învață Lucian Viziru pe mine să fac televiziune! Fiecare să facă ce știe mai bine, el muzică, eu televiziune”, a spus fosta prezentatoare de la „Acces Direct”, la vremea respectivă.

Lucian Viziru a fost prezent acum ceva timp în podcastul lui Cătălin Măruță, iar una dintre întrebările primite a fost referitoare la episodul cu Simona Gherghe. Actorul a avut o reacție neașteptată, jignind-o pe aceasta. 

Simona Gherghe și Lucian Viziru nu au făcut pace nici până în prezent 

Deranjat de faptul că prezentatoarea l-a invitat pentru a cânta, iar când și-a dat seama că aceasta a dorit să abordeze subiectul despărțirii dintre el și Tania Budi, Lucian Viziru a fost extrem de deranjat. El a mărturisit în cadrul podcastului că nu au îngropat securea războiului:

„M-a enervat, dă-o d%#*u de aici, de… M-au invitat la emisiune și eu le-am cerut… nu știu, 2.000 de euro sau ceva de genul ăsta, ca să cânt în emisiune. Când a ieșit pe post, m-a făcut Robbie Williams de România, că cine te crezi… Nu ai voie să ai, ca jurnalist, genul ăsta de remarci. Adică tu poți să fii imparțial și atât. Ea voia să vorbească despre… (n.r. – povestea dintre Augustin Viziru și Tania Budi). A fost o chestie, care iar m-a… A fost ceva acolo, dar nu vreau să mai discut, nu mai contează. (…) Nu m-am împăcat cu Simona. A rămas însărcinată, nu știu de ce a ieșit din schemă. Oricum ce a făcut ea în direct… nu se face. Nu ai voie când ești om de presă să faci ce a făcut ea”, a declarat el în podcast la Cătălin Măruță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
calarasi studenti la urbanism in vizita la Calarasi FOTO Faceb/PMC
image
image
image
image
image
image
Banner Elena Merișoreanu
banner anamaria prodan reghecampf png
Banner pensiuni vedete
banner Annes
banner adda png
rita ora facebook jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
MALUMA 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net