Activitatea pe care Simona Gherghe a reluat-o, după o pauză de 8 ani de zile: „Doamne, a fost minunat!”

Simona Gherghe, una dintre cele mai longevive prezentatoare de televiziune din România, a reușit să se facă remarcată de-a lungul anilor prin prisma carierei și felului său de a fi. Mereu deschisă cu publicul de acasă, vedeta a dorit să le împărtășească fanilor faptul că a bifat o activitate pe care nu o mai făcuse de ani de zile. 

Simona Gherghe / foto: Arhiva Click!
Simona Gherghe / foto: Arhiva Click!

Fără dar și poate, Simona Gherghe se poate declara una dintre cele mai împlinite femei, atât pe plan profesional, dar mai ales personal. Prezentatoarea TV este căsătorită cu Răzvan Săndulescu și împreună au doi copii, pe Ana și pe Vlad, pe care îi cresc așa cum știu și cum pot mai bine. 

Simona Gherghe, fericiră maximă! A reluat mersul cu bicicleta 

Pe contul personal de Instagram, acolo unde activează zilnic și oferă conținut de calitate fanilor săi, Simona Gherghe a postat o fotografie din timpul unei plimbări cu bicicleta. Vedeta a mărturisit că nu a mai practicat acest sport de aproape 8 ani de zile, când a rămas însărcinată cu fiica ei. 

„Am trăit azi momente de fericire. Fericire! După aproape 8 ani, m-am suit pe bicicletă. N-am mai pedalat de când am aflat că sunt însărcinată cu Ana. Nu mă întrebați de ce, că n-am un răspuns. Și azi i-am scos pe copii la plimbare, toți cu bicicletele și, Doamne, a fost minunat!”, a scris prezentatoarea TV, în dreptul imaginii în care se alfa pe biciletă. 

Postarea Simonei Gherghe / foto: Instagram
Postarea Simonei Gherghe / foto: Instagram

Simona Gherghe, despre educația oferită copiilor săi 

În trecut, în cadrul unui interviu mai vechi, Simona Gherghe vorbea despre modul în care ea și soțul ei au ales să își educe cei doi copii. 

„Vorbim mult cu ei, le explicăm ce e bine și ce nu, le citesc mult și, de regulă, poveștile au pilde, pe care le comentăm împreună. Le-am spus ce să nu accepte și ce să nu facă, la rândul lor. Dar nu putem să-i ținem într-un clopot de sticlă. Se vor lovi de multe situații neplăcute. Sper să construim încrederea în noi, să vină să ne povestească și să ne sfătuim.”, mărturisea aceasta, într-un interviu viva.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Elena Merișoreanu
banner anamaria prodan reghecampf png
Banner pensiuni vedete
banner Annes
banner adda png
rita ora facebook jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
MALUMA 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net