Regele Charles dă lovitura în afaceri! Ce miros inedit are produsul pe care l-a lansat

#Casa Regală a Marii Britanii

Familia regală britanică știe cum să aibă succes în afaceri, iar produsul de igienă masculină lansat de Regele Charles se vinde extrem de bine.

Regele Charles a scos pe piață un aftershave / foto: arhiva
Regele Charles a scos pe piață un aftershave / foto: arhiva

Un simplu aftershave, cu un preț de 135 de lire sterline (peste 800 de lei), nu este doar orice produs, ci unul semnat de suveranul britanic și cu aroma grădinii sale personale.

Regele Charles garantează că aftershave-ul său are exact mirosul grădinii sale de la Highgrove. Cu toate acestea, cumpărătorii sunt sfătuiți să nu folosească prea mult din acest aftershave din prima, deoarece, pentru 810 lei, primesc doar 100 ml.

Produsul se numește Highgrove Splash

„Highgrove Splash”, numele produsului, „adaugă o notă de lux întregii experiențe a bărbieritului datorită aromei sale sofisticate”, conform descrierii de pe site-ul Highgrove. Realizat în colaborare cu Truefitt & Hill, aftershave-ul este descris ca fiind elegant, sofisticat și luxos.

Potrivit The Sun, Regele Charles a lansat recent o gamă variată de produse de casă, inclusiv un bol din ceramică în formă de câine, prețuit la 30 de lire sterline. Deși familia regală are resurse materiale substanțiale, Regele Charles al III-lea nu are nevoie de venituri suplimentare, având o avere estimată la 772 milioane de euro și un salariu de 46.000 de euro.

De ce atunci își vinde Regele Charles aceste produse? Pentru plăcerea personală și dorința de a promova un stil de viață ecologic. Charles este un mare iubitor de natură și se străduiește să protejeze mediul.

În plus, menținerea unei imagini publice favorabile este importantă pentru funcția sa, iar succesul său în afaceri este reflectat pozitiv în presă. Desigur, și venituri suplimentare nu ar strica, având în vedere că sunt aducătoare de constantă prosperitate, pe lângă salariul său considerabil.

Regele Charles deține 10 proprietăți în România

Regele Charles este profund impresionat de România, motiv pentru care a achiziționat mai multe proprietăți în țara noastră. Vizitele sale frecvente au fost întâmpinate cu mare entuziasm, iar monarhul a dobândit 10 proprietăți prin intermediul Fundației „Mihai Eminescu Trust”, pe care o susține.

Printre proprietățile sale se numără Conacul Apafi din Mălâncrav, județul Sibiu, o casă în Viscri, județul Brașov, patru imobile în Valea Zălanului, județul Covasna, și alte patru în satul Breb, județul Maramureș.

Cea mai renumită proprietate este cea din Viscri, unde Regele Charles a contribuit semnificativ la dezvoltarea localității în sectorul agroturismului, atrăgând turiști din toată Europa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Elena Lasconi Congresul USR FOTO USR (3) jpeg
Nava fluviala de pasageri Mogosoaia acostata in fata fata Palatului Navigației anul 1980  jpg
targ jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
vlad pascu declaratii tribunal jpg
banner carmen iohannis png
elon musk gettyimages jpg
saima azfal KAT jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net