Regele Charles provocă tensiuni în familia regală. Motivul pentru care chiar și Regina Camilla este nemulțumită

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Regele Charles a reușit să supere pe toată lumea, inclusiv pe Regina Camilla, iar controversele în care este implicată familia regală britanică continuă să țină prima pagină a ziarelor. Într-un an plin de provocări, monarhul se află în mijlocul unor tensiuni interne care afectează relațiile cu membrii familiei sale.

Regele Charles.
Regele Charles.

Provocările anului 2024 pentru familia regală

În acest an, familia regală britanică s-a confruntat cu o serie de crize, inclusiv disputele continue dintre Prințul Harry și Prințul William, problemele legate de Prințul Andrew și sănătatea fragilă a membrilor familiei, precum diagnosticarea cu cancer a Regelui Charles și a Ducesei de Cambridge, Kate Middleton.

Aceste situații dificile au pus o presiune enormă pe Regele Charles, care a continuat să își îndeplinească îndatoririle publice de-a lungul anului. În ciuda deceniilor petrecute în pregătire pentru rolul său, monarhul pare să fie îngrijorat de starea actuală a familiei sale și de stabilitatea domniei sale.

Nemulțumirile din interiorul familiei

Conform unor surse apropiate, Charles caută „consiliere spirituală” pentru a face față unui an plin de provocări și evenimente dificile. „Charles se uită la starea actuală a familiei sale cu mare îngrijorare. Se pare că toată lumea are probleme, fie ele de sănătate, financiare sau juridice”, a declarat o sursă pentru Woman's Day.

Deciziile luate de Regele Charles, în special cele legate de Prințul Andrew și Royal Lodge, au divizat familia. Prințesa Anne, Contesa de Wessex, Sophie, și Prințul Edward sunt dezamăgiți de modul în care Charles a gestionat situația. De asemenea, există tensiuni cu Sarah Ferguson, Prințesele Beatrice și Eugenie, care sunt foarte îngrijorate că Andrew nu este protejat.

Bătălia pentru Royal Lodge

Motivul principal al neînțelegerilor dintre Regele Charles și Prințul Andrew este bătălia pentru Royal Lodge. Această dispută a evoluat pe parcursul anului 2024, pe măsură ce Regele Charles încearcă să-l evacueze pe fratele său dintr-o locuință pe care acesta o numește acasă de peste două decenii.

Potrivit unor rapoarte, Regele Charles a încercat diferite strategii pentru a-și convinge fratele să plece. O sursă a declarat pentru Daily Beast că „A fost comparat cu un asediu, iar acest lucru este corect într-o privință, deoarece Charles îl va înfometa pe Andrew. Securitatea este doar un prim pas. Va tăia tot sprijinul financiar dacă va fi nevoit. Este alegerea lui Andrew cum va decurge asta. Charles este regele, iar dacă el vrea ca Andrew să dispară, Andrew va dispărea în cele din urmă”.

Relația cu Regina Camilla

În mijlocul acestor tensiuni, Charles a reușit chiar să o supere pe Regina Camilla, cunoscută pentru faptul că a fost mereu un sprijin pentru el. Situația tensionată cu Andrew și restul familiei, precum și presiunile constante ale domniei, par să fi afectat și relația dintre Charles și Camilla.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Inundații în localitatea Pechea din județul Galați (3) jfif
dogs 2691871 1280 jpg
Prințul Harry  foto   GettyImages jpg
Nicolae Ciucă vorbește presei la finalul ședinței Biroului Politic Naţional al PNL, la sala grupului PNL din Camera Deputaţilor, în Palatul Parlamentului din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
Longevitate - cuplu  varstnici - relaxare in natura FOTO Shutterstock
Hemingway jpeg
roman Germania jpeg
oameni salvati inundatii galati FOTO ISU GALATI (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net