Ce se va întâmpla la înmormântarea Regelui Charles: „De ce ar vrea toată distracția și circul pe care prezența lui le-ar aduce?”

#Casa Regală a Marii Britanii

Este cunoscut deja faptul că Palatul Buckingham a început să planifice înmormântarea Regelui Charles al III-lea, după ce monarhul britanic a diagnosticat cu cancer în ianuarie. Și cum starea suveranului nu este deloc de neglijat, mulți au ajuns să-și pună întrebarea ce se va întâmpla la înmormântarea acestuia între membrii Familiei Regale și dacă va fi un moment istoric.

Ce se va întâmpla la înmormântarea Regelui Charles / foto: Profimedia
Ce se va întâmpla la înmormântarea Regelui Charles / foto: Profimedia

Palatul Buckingham a anunțat, în luna februarie 2024, că, după ce a suportat o intervenție chirurgicală pentru o problemă benignă la prostată, s-a descoperit că Regele Charles are cancer. Faptul că suveranul a fost deschis cu privire la diagnosticul său, l-a ajutat să se apropie de poporul britanic.

Charles s-a folosit de boala sa pentru a sublinia necesitatea unui diagnostic și a unui tratament precoce, dând dovadă de leadership într-un moment de dificultăți personale. În acest proces, oamenii au început să îl vadă ca pe un personaj în carne și oase, care se confruntă cu aceleași provocări ca și ei, nu doar ca pe un arhetip al bogăției și privilegiului”, scrie presa britanică.

Ce se va întâmpla la înmormântarea Regelui Charles între membrii Familiei Regale

Cu toate că și nora monarhului, Kate Middleton, a fost și a diagnosticată cu cancer, întrebarea pe care mulți și-o pun este: „Ce se va întâmpla la înmormântarea regelui?”. Mai ales că toți știu că relația dintre William și Harry s-a deteriorat, în special după lansarea cărții „Spare” („Rezervă” n.r). Potrivit unei surse, până în ziua în care Regele Charles își va da ultima suflare, Prințul de Wales își va evita fratele.

Cred asta 100%. De ce ar vrea Prințul William și Kate Middleton toată distracția și circul pe care prezența lui le-ar aduce? Bănuiesc că Prințul William îl va mai vedea pe Prințul Harry o singură dată în viața lui în carne și oase, la înmormântarea tatălui lor”, a declarat o sursă pentru DailyBeast.

De altfel, în memoriile sale, Harry l-a portretizat pe fratele său ca fiind irascibil, iar proiectul a adâncit și mai mult prăpastia dintre cei doi.

„Dacă cineva va ceda, acela ar fi Regele Charlesl al III-lea, pe care, bineînțeles, Prințul William nu îl va provoca, căruia încă îi este dor de «băiatul său drag» și ar dori să îl vadă mai mult pe Prințul Harry. Cu toate acestea, până în prezent, după lansarea Spare și a serialului Netflix, precum și cu tot ceea ce Harry a spus, a făcut și nu a făcut, Prințul William este cel care refuză categoric să vorbească măcar cu fratele său”, a susținut o altă sursă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
sacalul poza mare jpg
bangkok shutterstock 1908221836 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net