Gestul făcut de fiul cel mare al lui Alain Delon la înmormântarea actorului i-a uimit pe fani

Adio, Alain Delon! Actorul francez, care s-a stins din viață pe 18 august, la vârsta de 88 de ani, a fost condus pe ultimul drum sâmbătă. Ceremonia de înmormântare a avut loc în capela casei sale din Douchy, într-un cadru restrâns, așa cum și-a dorit starul.

Fanii plângând la poarta lui Alain Delon, în Douchy. August 2024
Fanii l-au plâns pe Alain Delon, sâmbătă (Foto: Profimedia)

Antohy Delon le-a mulțumit fanilor veniți să-i aducă un omagiu actorului

Anthony Delon, de vorbă cu fanii veniți la casa lui Alain Delon
Anthony Delon a stat de vorbă cu fanii și cu presa (Foto: Profimedia)

Sicriul lui Alain Delon a fost cărat de cei trei copii ai săi, Anthony (59 de ani), Anouschka (33 de ani) și Alain-Fabien (30 de ani). Deși înmormântarea a avut loc cu ușile închise, zeci de fani s-au strâns în fața casei sale, pentru a-i aduce un ultim omagiu marelui actor, potrivit Fance24.

Anthony Delon le-a mulțumit oamenilor care au venit și au depus flori la porțile moșiei lui Delon. Fosta parteneră de film a lui Alain Delon, actrița italiană Claudia Cardinale (86 de ani) nu a participat la funeralii „din cauza durerii prea mari cauzate de pierderea lui”. Slujba a fost condusă de episcopul Jean-Michel Di Falco (82 de ani), capelanul celebrităților din Franța.

Câinele lui Alain Delon, rămas în grija familiei

Înainte de înmormântarea marelui actor, s-a vorbit mult despre câinele său, Loubu, un ciobănesc belgian. Alain Delon și-a dorit ca acesta să fie eutanasiat și înmormântat alături de el, însă familia a refuzat. Anouschka a declarat că Loubu va rămâne în grija rudelor, fără să ofere mai multe detalii.

Alain Delon a construit o capelă specială animalele lui, unde se află rămășițele a 35 dintre câinii săi, pe terenul casei sale din La Brûlerie. Anterior, el a spus că a avut 50 de câini, dar că Loubu a fost cel mai special dintre ei, întrucât a fost câinele lui de la sfârșitul vieții. „Este câinele meu de la sfârșitul vieții... Îl iubesc ca pe un copil. Am avut 50 de câini în viața mea, dar am o relație specială cu acesta. Îi este dor de mine când nu sunt lângă el.”, a mărturisit Delon în 2018, pentru Paris Match. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
adelina pestritu instagram jpg
Adi Constantin este stilistul vedetelor jpeg
adela popescu si mama fb jpg
antonia sexy jpg
george burcea colaj instagram jpg
Imagini de la parastasul de 9 ani al lui Corneliu Vadim Tudor foto: Facebook
banner denisa manelista png
Banner gina pistol png
image
actualitate.net
image
actualitate.net