„Un sărut pentru Manuela”! Cine este actrița din România care a reușit să-l vrăjească pe Alain Delon?!

Moartea marelui actor francez Alain Delon a lăsat un gol imens în cinematografia mondială, dar și în sufletele celor care au avut privilegiul să-l cunoască. Actorul francez a fost invitat în 2017 la TIFF, iar una dintre actrițele românce pe care le-a întâlnit la Cluj i-a rămas la suflet. 

Hărăbor a reușit să-l fascineze pe regretatul actor Alain Delon cu frumusețea ei

Alain Delon s-a stins din viață, duminică 19 august, la vârsta de 88 de ani. Marele actor francez a fost deplâns și de mai multe actrițe din România, care au avut ocazia să-l cunoască în 2017, atunci când acesta a fost invitat de regizorul Tudor Giurgiu, la TIFF. 

Manuela Hărăbor( 56 de ani), actrița care a făcut furori cu frumusețea ei în filmul „Pădureanca”, a reușit să-l fascineze și pe marele actor francez, care a remarcat-o chiar de la conferința de presă.  

La câteva zile de la moartea actorului, Manuela a dezvăluit că a ținut legătura cu marele actor și după TIFF, făcând public unul dintre mesajele pe care Alain Delon i le-a trimis. 

Manuela Hărăbor: „Mi-a fost îndeajuns să respir același aer cu tine”

Acesta i-a scris simplu: „Un sărut pentru Manuela”, după ce actrița i-a trimis câteva  poze cu ei doi, de la festival. 

„Știu că nu vei mai răspunde niciodată la acest număr de telefon, dar sper ca acest ultim mesaj să treacă barierele timpului și spațiului și să ajungă la sufletul tău. 

Vreau doar să iți spun ceea ce emoțiile primei întâlniri de la conferința de presă de la TIFF Cluj-Napoca, din 2017, m-au amuțit. 

M-ai întrebat atunci de ce eu nu îți pun nicio întrebare. Pentru că nu am nevoie de niciun răspuns. Mie mi-a fost îndeajuns să fiu în aceeași încăpere cu tine, să te privesc și să respir același aer cu tine, lucru pentru care voi fi recunoscătoare până la cer celor care au făcut posibilă această minune din viața mea. 

Și atunci când m-ai privit în ochi și mi-ai sărutat mâna, m-am simțit <<en plein soleil>>(n.r: În plin soare).

Și, mai târziu, după ce ai primit fotografiile, mesajele pe care mi l-ai trimis m-au făcut să mă simt cea mai privilegiată femeie din lume. Îți mulțumesc cu toată ființa mea pentru aceste daruri. 

Vei rămâne veșnic în inima mea și  mă rog Maicii Domnului, pe care știu că ai prețuit-o, să mijlocească înaintea bunului Dumnezeu pentru mântuirea sufletului tău. Au revoir ( n.r: la revedere) Al.D”, a fost mesajul emoționant postat de actriță, în care a povestit întâlnirea ei cu Alain Delon.

„I-am spus să renunțe la ideea stupidă cu sinuciderea asistată”

Manuela a mai mărturisit că, în conversațiile sale cu marele actor, l-a sfătuit chiar să renunțe la ideea de sinucidere asistată, idee ce i-a tot trecut lui Delon prin minte în ultima perioadă a vieții sale.

„Ziua în care Alain Delon m-a descoperit în mulțime...o întâlnire unică pe care o voi prețui toată viața mea. Împreună cu cele câteva mesaje schimbate până în momentul în care a făcut accidentul cerebral în 2019. 

M-am bucurat că i-am spus să renunțe la ideea stupidă cu sinuciderea asistată. Mi-a răspuns să stau liniștită, că nu se va întâmpla prea curând...sau niciodată. Și că nu vrea să fiu tristă.

M-am rugat mult pentru el. Ieri după-amiază, întâmplător sau nu, l-am tot pomenit... Fie ca bunul Dumnezeu să îi odihnească sufletului și să îi ierte toate greșelile!”, a mai scris actrița, la puțin timp după ce a aflat că marele actor a părăsit aceasta lume.

Alain Delon a murit la 88 de ani

Alain Delon s-a stins din viață, la vârsta de 88 de ani, în locuința sa din Douchy, Franța, duminică 18 august. În 2019, actorul francez fusese diagnosticat cu limfom, o formă severă și agresivă de cancer al sistemului limfatic. Când și-a dat ultima suflare, actorul era înconjurat de cei 3 copii ai săi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
daliana raducan si razvan simion jpg
Banner Cristian Tantareanu Anca Turcasiu
banner Aida Parascan png
Anca Dinicu  jpg
addison rae jpg
banner Dorel Vișan
DCY00440 jpg
banner Speak
image
actualitate.net
image
actualitate.net