Drama trăită de Manuela Hărăbor: «Fiul meu s-a aplecat peste balcon și a căzut în gol»

Ultima actualizare:

Manuela Hărăbor, una dintre cele mai frumoase actriţe din România, a povestit greutățile prin care a trecut şi a mărturisit că cele mai dificile momente au fost acelea în care viața fiului său a fost pusă în pericol.

Manuela Hărăbor a fost distribuită în multe roluri importante
Manuela Hărăbor a fost distribuită în multe roluri importante

Manuela Hărăbor, una dintre cele mai cunoscute actrițe din România, are o viață care ar putea fi subiect de film. S-a dedicat total iubirii pentru artă și teatru timp de 50 de ani, iar de 32 a descoperit o altă mare iubire, fiul său.

Din păcate lucrurile nu pot fi întotdeauna roz, astfel că vedeta a trăit și întâmplări ce puteau deveni adevărate tragedii.

Cunoscută pentru diferitele roluri în care a fost distribuită, Manuela Hărăbor a povestit îndurerată o întâmplare din viața sa. Aceasta a dezvăluit că Andrei, fiul ei, a căzut de la balcon când se aflau la mare. Vedeta s-a speriat îngrozitor, mai ales că întâmplarea s-ar fi putut transforma într-o tragedie, dacă distanța de la care băiatul a căzut în gol era mai mare.

Dramă pentru Manuela Hărăbor!

Am închiriat un apartament la mare cu părinții mei și Andrei. M-am întors în București că aveam spectacole și, în perioada asta de trei zile cât am lipsit, Andrei și-a spart capul. S-a aplecat peste balcon, de la etajul unu, a alunecat și a căzut în gol pe un petec de pământ de 60 de cm pătrați.

Dacă ar fi căzut pe gard sau pe beton…Am ajuns la spital, l-am găsit sedat, medicul mi-a spus că nu are nicio leziune și că a avut un noroc extraordinar. A două zi dimineață, Andrei s-a trezit și mi-a spus: Mama, hai la plajă', a mai spus actrița pentru fanatik.ro.

Citește și Adriana Trandafir se alătură echipei Te cunosc de undeva. Ce rol a primit actrița 

O altă întâmplare legată de fiul ei, ce a marcat-o, de asemenea, pe actriță, a fost cea în care acesta a dispărut. Lucrul ce a îngrozit-o și mai tare pe Manuela a fost faptul că în acea perioadă nu se afla în țară, ci la mii de kilometri distanță. Vedeta a adăugat că cineva a vrut să-l răpească, însă, jandarmeria a intervenit la timp.

Am avut parte de două experiențe foarte dureroase. Prima, eram în America, trebuia să mă întorc în țară, am sunat acasă și am aflat că tata îl pierduse pe Andrei în parc.

Am încercat să schimb biletele de avion, mă simțeam prinsă într-o capcană și nu știam ce să fac. După câteva ore l-au găsit pe Andrei. A vrut să-l răpească cineva, dar a intervenit Jandarmeria”, a adăugat aceasta.

Manuela Hărăbor, viaţa de mamă cu un copil cu dizabilităţi: "Statul nu este interest decât de propria persoană"

Manuela Hărăbor nu s-a ferit să vorbească nici despre cum este să crești un copil cu dizabilități în România. Aceasta a recunoscut că este extrem de dificil, mai ales dacă trebuie să te descurci singur.

''E greu să crești orice copil în România. Trăim într-o țară în care statul nu este interest decât de propria persoană, propriul buzunar. De 30 de ani au dat dovadă de o lipsa gravă de respect față de cetățean. Să crești un copil cu dizabilități este dificil pentru că trebuie să te descurci singur.

De foarte mult ori am spus, la nivele destul de mari: dacă sunteți incapabili să ajutați acești copii, să le oferiți un trai decent, atunci nu mai băgați mâna în buzunarul parintilor, nu le mai luați taxe. Nu le mai luați banii și nu vă vor mai cere nimic'', a adăugat ea.

Manuela Hărăbor, distruibuită în "Pădureanca", la 18 ani

Manuela Hărăbor s-a născut in Bucuresti, în 2 aprilie 1968, în familia unui sculptor si machetist pentru cinematografie la studiourile Buftea. Aceasta a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale din București Bucureşti.

La doar 18 ani era distribuită în "Padureanca" și în "Secretul lui Nemesis", după care au urmat și alte roluri în filme ca "Rochia alba de dantela", " Lacrima cerului", " Doi haiduci si o crasmarita", " Crucea de piatra" și multe altele.

Rolul Siminei din filmul "Padureanca" a constituit vârful carierei Manuelei Harabor și i-a adus acesteia celebritatea.

Citește și Adriana Trandafir se alătură echipei Te cunosc de undeva. Ce rol a primit actrița

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net