Familia lui Alain Delon a refuzat eutanasierea câinelui său! Actorul își dorea ca Loubo să fie înmormântat alături de el

Ultima actualizare:

Familia regretatului actor Alain Delon, care s-a stins din viață duminică, la 88 de ani, a anunțat că nu-l va eutanasia pe Loubo. Anterior, starul francez a dezvăluit că și-ar dori ca animalul, un ciobănesc belgian în vârstă de 10 ani, să fie „adormit” și depus în mormântul său.

Anouchka Delon
Anouchka Delon a confirmat că animalul nu va fi eutanasiat (Foto: Profimedia)

Fiica lui Alain Delon a spus că familia va avea grijă de Loubo

Fiica lui, Anouchka (33 de ani), a confirmat că familia va păstra câinele. „Tocmai am vorbit cu Anouchka Delon la telefon şi mi-a spus că Loubo face parte din familie şi va fi păstrat. Câinele nu va fi eutanasiat!”, a declarat un purtător de cuvânt al fundaţiei Brigitte Bardot, citat de publicația britanică The Guardian.

La Société Protectrice des Animaux (SPA) s-a numărat printre fundațiile care și-au exprimat îngrijorarea cu privire la soarta câinelui, menționând că dacă e nevoie se va implica să găsească o nouă familie iubitoare pentru animal. În Franța, nu există o lege care să interzică stăpânilor să își eutanasieze animalele, însă medicii veterinari sunt cei care decid dacă îndeplinesc aceste dorințe.

Alain Delon a iubit enorm câinii! El a creat inclusiv o capelă specială pentru ei, unde se află rămășițele a 35 dintre câinii săi, pe terenul casei sale din La Brûlerie - la 136 de kilometri sud-est de Paris, pe care a achiziționat-o la începutul anilor ’70.

Înmormântarea lui Alain Delon va fi privată

Flori depuse la poarta casei lui Alain Delon
Fanii lui Alain Delon au depus flori în fața casei sale (Foto: Profimedia)

Cei trei copii ai lui Alain Delon, Anthony (59 de ani), Alain-Fabien (30 de ani) și Anouchka au anunțat că tatăl lor a murit liniștit duminică, având toată familia la căpătâiul său, inclusiv pe iubitul său câine. Loubo a fost adoptat de marele actor dintr-un adăpost pentru animale, în 2014.

Este câinele meu de la sfârșitul vieții... Îl iubesc ca pe un copil”, a spus Delon pentru Paris Match în 2018. „Am avut 50 de câini în viața mea, dar am o relație specială cu acesta. Îi este dor de mine când nu sunt lângă el.”

Alain Delon va fi înmormântat sâmbătă, la casa lui din satul Douchy, acolo unde și-a trăit ultimii ani din viață. Ceremonia se va desfășura în deplină intimitate, așa cum și-a dorit starul din „Samuraiul”. Familia nu a dorit să ofere mai multe detalii despre înmormântare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Imagini de la parastasul de 9 ani al lui Corneliu Vadim Tudor foto: Facebook
banner denisa manelista png
Banner gina pistol png
daliana raducan si razvan simion jpg
Banner Cristian Tantareanu Anca Turcasiu
banner Aida Parascan png
Anca Dinicu  jpg
addison rae jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net