Drama care i-a marcat existența lui Alain Delon. Starul francez a fost abandonat de cea care i-a dat viață

Moartea starului internațional Alain Delon a marcat o lume întreagă, iar amintiri din trecutul lui sunt dezgropate necontenit. Puțini sunt cei care își mai amintesc drama care i-a marcat viața regretatului actor francez. 

Alain Delon / foto: Arhiva Click!
Alain Delon / foto: Arhiva Click!

Actorul în vârstă de 88 de ani s-a stins din viață duminică, 18 august 2024. Cu toate că a avut o carieră fulminantă, copilăria i-a fost marcată de traume. Mama sa l-a abandonat într-o casă de copii. 

Alain Delon, părăsit de mamă pentru o perioadă de timp

Alain Delon a devenit o figură emblematică a cinematografiei din Franța grație talentului său actoricesc inegalabil și a frumuseții sale răpitoare, făcându-se remarcat datorită rolurilor din filme memorabile precum  „Le Samouraï” și „Plein Soleil.”

Deși pe plan profesional a excelat, pe plan personal începutul vieții i-a fost marcat de mai multe tragedii, cea mai mare dintre ele fiind reprezentată de faptul că a fost abandonat de mama sa. Pentru o perioadă de timp, femeia care i-a dat viață l-a lăsat la casa de copii. 

Nu și-a dorit să aibă o carieră în actorie 

În luna mai a acestui an, regretatul star internațional lansa o carte-elogiu în care vorbea despre faptul că niciodată nu și-a dorit să devină actor, el fiind atras să rămână în această industrie mai mult de dragul femeilor. 

„Nu am visat niciodată să fiu actor. Am intrat în această meserie şi am continuat să joc în filme datorită femeilor şi pentru femei”, declara Alain Delon, punctând faptul că:  „dacă există un lucru de care sunt mândru, acesta este cariera mea”, care „nu ar fi existat fără colaborările cu marii cineaști care m-au format și rafinat”.

Dan Negru, mărturisire despre întâlnirea dintre Alain Delon și Florin Piersic 

După moartea actorului francez, multe vedete românești au venit cu mesaje în memoria acestuia, dar și cu destăinuiri care aveau legătură cu Alain Delon. 

De la Dan Negru aflăm faptul că în urmă cu ani de zile acesta plănuise o întâlnire între cele două personalități: Alain Delon și Florin Piersic, care din păcate, nu s-a mai concretizat. 

Florin Piersic și Alain Delon / foto: Arhiva Click!
Florin Piersic și Alain Delon / foto: Arhiva Click!

„A murit Alain Delon.Când Piersic a împlinit 80, Delon avea 81 și amândoi jucau în aceeași piesă , “Străini în Noapte”, unul în România, celălalt în Franța.

Printr-o minune am reușit atunci ca Alain Delon să fie surpriza lui Piersic la aniversarea de 80 de ani. Doar că eu am fost veriga slabă și n-am putut să-mi conving șefii că întâlnirea lui Piersic cu Delon ar fi fost memorabilă.

Lui Florin nu i-am spus niciodată despre ratarea întâlnirii cu Delon si sper să nu citească rândurile astea. Regretul pentru o oportunitate neglijată este unul din iadurile vieții. Eșecul meu de atunci să vă fie lecție! Am renunțat prea ușor la luptă! Cel care știe să facă lucruri va avea mereu o slujbă, iar cel care nu știe îi va fi mereu șef .

Sebastian Papaiani mi-a povestit cândva că seria “BD la munte si mare” trebuia să aibă mai multe episoade doar că un șef a decis să întrerupă seria și atât a fost…

„S-ar fi putut întâmpla” sunt printre cele mai triste cuvinte ale existenței noastre”, a scris el pe rețelele de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
daliana raducan si razvan simion jpg
Banner Cristian Tantareanu Anca Turcasiu
banner Aida Parascan png
Anca Dinicu  jpg
addison rae jpg
banner Dorel Vișan
DCY00440 jpg
banner Speak
image
actualitate.net
image
actualitate.net