Regele Charles, moment amuzant la inaugurarea unui târg. Ce a pățit monarhul

Regele Charles a întâmpinat probleme la inaugurarea unui târg de flori și de legume, în Scoția. Monarhul nu a reușit să taie panglica cu foarfeca sa uriașă. Nu s-a enervat, însă. Ba chiar a început să se amuze. Deși incidentul cu panglica a fost un moment neașteptat, Regele Charles a demonstrat încă o dată că are simțul umorului.

Probleme la tăierea unei panglici Foto: observator
Probleme la tăierea unei panglici Foto: observator

Moment amuzant pentru regele Charles 

Regele Charles a încercat de opt ori, iar în cele din urmă cu ajutorul unui asistent a reuşit. Victoria sa a fost aplaudată puternic de cei prezenţi, în timp ce Charles râdea de ceea ce i s-a întâmplat. 

Aceasta este o expoziție de flori deosebit de importantă, deoarece marchează cea de-a 200-a aniversare a expoziției din Aberdeen. Este, de asemenea, prima expoziție de flori din Aberdeen organizată de Majestatea Sa în calitate de patron, un rol pe care l-a preluat în mai 2024. 

Ce a purtat Regele Charles 

Regele Charles a purtat un kilt și un sporran pentru a face turul expoziției. A avut ocazia să se întâlnească cu mulți expozanți și fermieri diferiți și a admirat mai multe expoziții florale. Fiind un grădinar pasionat, a fost fascinat de legumele care concurau în cadrul Grupului scoțian al Societății Naționale de Legume.

 Regele l-a întâlnit și pe Oliver Keith, în vârstă de opt ani, a cărui coroană din carton a câștigat premiul al treilea în competiția sa. El l-a întrebat pe Keith cât timp i-a luat să realizeze coroana complexă și l-a urmărit în timp ce o proba. 

Regele Charles stârnește râsete și admirație

Regele Charles este o persoană glumeață. Ne amintim un moment amuzant, atunci monarhul a stârnit râsete și admirație în rândul fanilor săi după ce a oferit un răspuns plin de umor la întrebarea unui admirator care l-a invitat să bea o bere cu el și cu prietenii săi. Incidentul amuzant a avut loc în timpul unei vizite în Birmingham, când Charles era încă prinț de Wales.

În timpul evenimentului din august 2022, Charles se afla în Piața Victoria, în cadrul Jocurilor Commonwealth, când un localnic pe nume Daniel Walker a profitat de oportunitate și l-a invitat pe prinț la o bere rece. „Charles, ai de gând să mergi la o bere?”, l-a întrebat Daniel, moment în care, actualul rege a părut nedumerit: „Ce?”, făcându-l pe Daniel să repete întrebarea. Când a auzit, de fapt, ce i-a cerut tânărul, Charles a răspuns cu ironie: „Unde?”, stârnind râsete în rândul mulțimii adunate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
sacalul poza mare jpg
bangkok shutterstock 1908221836 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net