Regele Charles și-a impresionat admiratorii! Ce animale a adoptat monarhul

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Regele Charles a făcut o nouă "achiziție". Monarhul a adoptat 31 de găini pe care le-a dus la Grădinile Highgrove din Gloucestershire. Regele a ales personal o pasăre pe care să o numească Henrietta. Găinușele sunt acum foarte fericite. „Se fac acum comode în noua lor casă minunată, la care au ajuns săptămâna trecută.”

Regele Charles Foto: Getty Images
Regele Charles Foto: Getty Images

Regele Charles a adoptat 31 de păsări 

Un mare iubitor de natură, mediu și agricultură, nu este surprinzător că suveranul britanic și-a dat acceptul pentru primirea mai multor păsări în casa sa, din Gloucestershire. Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, a adoptat 31 de păsări noi la Highgrove Gardens și chiar le-a dat nume unora dintre ele, personal. Găinușele sunt acum foarte fericite.

Fundația pentru protejarea găinilor a făcut o postare interesantă pe Instagram: „Bun venit Henriettei în noua ei casă! Majestatea Sa Regele i-a oferit un adăpost găinii noastre cu nr 1 milion, care a ajuns la Fundație. Este adoptată la Highgrove Gardens din Gloucestershire, împreună cu alte 30 de prietene înaripate. Se fac acum comode în noua lor casă minunată, la care au ajuns săptămâna trecută.”

Fanii regali au fost încântați de gestul amabil făcut de rege

Organizația de caritate muncește pentru a salva și reloca peste 60.000 de găini ouătoare în fiecare an. Fanii regali au fost încântați de gestul amabil al Regelui și s-au grăbit să-l felicite. Căci Henrietta și prietenele sale îi vor furniza Casei Regale ouă.

„Ce drăguț este Regele! Nici nu mai am cuvinte.”. Un alt fan regal a scris: „Am vizitat-o deja pe Henrietta, în ce loc minunat a ajuns, nici nu am cuvinte.” „Găina cu nr 1 milion și-a găsit căsuță, urmează următorul milion”, a mai concluzionat cineva.

Fondatorul și CEO-ul organizației caritabile, Jane Howorth, a declarat: „Suntem încântați că un milion de găini au fost adoptate și extrem de mulțumiți că Henrietta și cele 30 de prietene ale sale înaripate domiciliază acum la Highgrove Gardens. Am început această poveste cu 4000 de găini și uitați unde am ajuns”, a mai spus Jane Howorth, zâna bună a găinușelor care sunt plasate pentru a fi doar ouătoare, nicidecum surse de carne.

Regele a înobilat o capră 

În luna iulie a avut loc o ceremonie specială cu Regele Charles al III-lea și Regina Camilla în rolurile principale. Cei doi au marcat prima lor vizită oficială ca monarhi în Guernsey prin înnobilarea unei capre din rasa Golden Guernsey, scrie Sky News. Regele le-a oferit onoruri reprezentanților din toate categoriile sociale, dar aceasta a fost prima "înnobilare" a unei capre. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anaf datorii la stat jpeg
Andrei Piedemonte, pilot de curse off road, a murit într un accident produs pe E85  Foto Facebook Federația Română de Automobilism Sportiv jpg
plaja suncuius calator in bascheti
Brigitte Macron jpg
Metoda șosetelor umede pentru scăderea febrei Colaj Instagram
Concert Coldplay Bucuresti 03 foto Denis Grigorescu jpeg
Cetatea medievala Deva  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (31) jpg
Copiii sunt mult mai expuși îmbolnăvirilor, deoarece nu au un sistem imunitar foarte puternic, așa cum îl are un adult  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net