Cine e Lady Frederick Windsor, actrița din familia regală britanică! Ce spune despre Meghan Markle

Deși Meghan Markle e cea mai cunoscută actriță din familia regală britanică, crezându-se că ar fi singura cu această meserie, se pare că Ducesa are concurență! Casa Regală mai are o tânără pasionată de actorie, care a jucat într-un serial cunoscut. Iată cine este Lady Frederick Windsor și care este numele ei real!

Nu, nu este Meghan Markle! E Lady Frederick Windsor, alături de Prințul Harry Foto: Getty
Nu, nu este Meghan Markle! E Lady Frederick Windsor, alături de Prințul Harry Foto: Getty

Nu este la fel de cunoscută publicului larg, însă acest lucru a și ajutat-o în cariera sa, în mod paradoxal! Actrița Sophie Winkleman, în vârstă de 41 de ani, este căsătorită cu fiul vărului Reginei Elisabeta a II-a, Lordul Frederick Windsor, primind astfel titlul de Lady Frederick Windsor.

Vezi și: Prinţul William s-a opus când a aflat că Harry urma s-o ceară în căsătorie pe Meghan Markle. Ce reacţie virulentă a avut Harry, potrivit unor noi dezvăluiri

Cine e Sophie Winkleman, actrița din familia regală britanică

Lordul Frederick Windsor, în vârstă de 43 de ani, este fiul Prințului Michael de Kent și al Prințesei de Kent și este al 53-lea în ordinea la succesiunea la tron. Frederick Windsor și Sophie Winkleman s-au căsătorit în 2009, în cadrul unei ceremonii organizate reședința regală Hampton Court din Londra, după doi ani de relație. Cei doi au împreună și două fetițe, care au venit pe lume la un interval de 3 ani distanță, pe nume Maud Elizabeth Daphne Marina și Isabella Alexandra May.

Încă de când a intrat în familia regală, actrița a dezvăluit că a simțit presiunea de pe umerii săi, nefiindu-i la început tocmai ușor să se acomodeze.

Nu rata: Nepoata prințesei Diana a frânt inimi la Dolce&Gabbana show. Kitty Spencer, tinută impecabilă

Sophie nu a fost nevoită să renunțe la actorie, Meghan Markle da!

Cu toate acestea, Sophie a explicat că situația ei a fost diferită față de cea a lui Meghan, ei fiindu-i mult mai ușor, având în vedere că nu a fost asaltată de atenția din partea sferei media. Mai mult decât atât, ea nu a fost nevoită să renunțe la cariera ei în actorie, așa cum i s-a întâmplat Ducesei de Sussex. 

Sophie Winkleman a jucat în serialul „Doi bărbați și jumătate” alături de celebrul actor Ashton Kutcher, povestind că producția nu a știut de legătura ei cu casa regală britanică. Actrița are numai cuvinte de laudă la adresa familiei ei. 

Regina a fost minunată, Prințul Charles a fost minunat, Prințul William a fost raiul pe Pământ. N-ar fi comentat niciodată dacă aș fi vrut să joc un rol mai deocheat. Toată lumea a avut grijă de mine.”, a dezvăluit ea, care continuă să îmbine îndatoririle regale cu cariera în actorie. 

Ce spune actrița despre Meghan Markle

Întrebată despre Meghan Markle, Sophie a dezvăluit că cele două nu s-au văzut decât la câteva reuniuni de familie. Deși ar părea că cele două actrițe ar fi putut să fie „cele mai bune prietene”, având în vedere pasiunea comună pe care o au, se pare că nu s-a creat nicio legătură între ele. „Nu m-am apropiat prea mult de ea încât s-o cunosc mai bine.”, a mai spus actrița britanică.

Sophie Winkleman mai are o soră cunoscută, Claudia Winkleman, care este o prezentatoare TV îndrăgită în Regatul Unit. Actrița s-a făcut remarcată în 2003, atunci când a primit un rol în serialul de comedie Peep Show. Cât despre relația ei cu Lordul Frederick Windsor, se pare că cei doi s-au întâlnit la o petrecere, fiind dragoste la prima vedere!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net