Companiile de tehnologie se implică în conflictul ruso-ucrainean

YouTube a închis canalele aferente platformei al unour sepratiști din provincia Donbas, care luptă împotriva forțelor Kieveului, au transmis cei vizați de sancțiunile gigantului american.

copii ucraina

Conform Centrului de informare al Republicii Populare Lungansk, regiunea autoproclamată cu același nume, a transmis că „fără nicio explicație”, canalul său personal de YouTube a fost închis.

Canalul este în prezent inaccesibil, iar în loc apare un mesaj care informează că "acest cont a fost închis din cauza nerespectării regulamentului comunităţii YouTube", arată Agerpres

Mai multe alte canale separatiste afişau acelaşi mesaj, inclusiv canalele aşa-zisului Minister al Informaţiei şi al "miliţiei populare" ale celui de-al doilea teritoriu separatist, Republica Populară Doneţk.

Canalul cei vizat este, în acest moment, inaccesibil, iar atunci când încerci să-l accesezi apare un mesaj din partea companiei care arată că „acest cont a fost închis, deoarece nu respectă regulile comunității YouTube”.

Mai multe canale aparținând separatiștilor pro-ruși au fost închise de către gigantul american, chiar și canalul Ministerului Informației, din statul autoproclamat independent. Printre acestea se numără și canalul „miliției populare” al celui de-al doilea teritoriu autoproclamat, Republica Populară Donețk.

Federia Rusă a fost considerată instigatoarea războiului separatist ce are loc în partea de est a Ucrainei, în 2014, ce a avut loc după anexarea Peninsulei Crimeea de către Rusia.

Rusia este acuzată de către NATO și UE că plănuiește o invazie Ucrainei, deoarece a comasat peste 100.000 de militari și armament de război la granița ruso-ucraineană. În ciuda acuzațiilor din partea NATO, Kremlinul a subliniat că are dreptul să-și poziționeze trupele după bunul plac, atât timp cât se află pe teritoriul proprie țări. Tensiunile dintre NATO și Rusia escaladează de la o zi la alta, dar nu sunt informații concrete despre posibilitatea unui război Rusia - Ucraina. Dacă un război ar urma să pornească, NATO a transmis că nu va trimite militari din țările aliate, deoarece Ucraina nu este membră a Alianței Nord-Atlantice.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net