ÔÇ×Covid mi-a salvat via╚Ťa!ÔÇŁ Cum a descoperit o femeie c─â sufer─â de o boal─â nemiloas─â

O fost─â asistent─â medical─â din Anglia a f─âcut una dintre cele mai controversate afirma╚Ťii, dup─â ce a sus╚Ťinut c─â boala COVID-19 i-a salvat, de fapt, via╚Ťa. V─â prezent─âm povestea incredibil─â!

spital png
Cum a descoperit o femeie că suferă de o boală nemiloasă, în urma unui control Foto: arhivă

Jan Dea, din┬áStockton, Marea Britanie, a ├«nceput s─â se simt─â r─âu ╚Öi s─â prezinte simptome ale infec╚Ťiei cu virusul SARS-CoV-2, moment ├«n care a decis s─â mearg─â la spital. Ajuns─â la unitatea medical─â, ├«n urma unui test s-a confirmat, ├«ntr-adev─âr, prezen╚Ťa bolii ├«n organism.

Nu rata: Care sunt noile simptome de Covid. Tusea și febra nu mai sunt cele mai comune

A ajuns la spital cu COVID, însă medicii au făcut o descoperire gravă

În cele din urmă, femeia în vârstă de 61 de ani, de profesie fostă asistentă medicală, a fost supusă și unei scanări cu computerul tomograf, în zona pieptului. În urma acestui control care avea complet alte scopuri, a ieșit la iveală că aceasta suferea de o boală care, nedescoperită la timp, ar fi ucis-o.

Practic, îmbolnăvirea cu COVID-19 a fost, în cazul său, o reală binecuvântare, având în vedere că a dus la descoperirea cancerului la sân. Mai mult decât atât, medicii i-au spus ulterior că suferea de o formă de cancer agresivă, iar în momentul în care ea ar fi început să observe simptomele bolii, ar fi fost deja prea târziu. 

Vezi ╚Öi:┬áAten╚Ťie! Persoanele care au avut Covid pot dezvolta o boal─â grav─â la pl─âm├óni

Formele mai severe de COVID pot duce ╚Öi la cheaguri de s├ónge la pl─âm├óni, astfel c─â medicii au decis atunci s─â o supun─â ╚Öi unui CT (computer tomograf) ├«n zona pieptului, moment ├«n care tumora a fost descoperit─â, iar ╚Öansele sale la via╚Ť─â au fost mult mai mari! ├Än prezent, tratamentul ├«mpotriva cancerului pe care l-a urmat a f─âcut ca boala s─â intre ├«n remisie, iar Jan ├«╚Öi tr─âie╚Öte lini╚Ötit─â via╚Ťa, la pensie.

Iată și: Cancerul de sân. Ce analize îl depistează și în ce constă tratamentul

ÔÇ×COVID-ul mi-a salvat via╚ŤaÔÇŁ

Femeia sus╚Ťine c─â ├«mboln─âvirea cu COVID-19 a fost cea care i-a salvat via╚Ťa. ÔÇ×Nu m─â sim╚Ťeam bine, iar fiica mea a chemat ambulan╚Ťa, pentru c─â suf─âr ╚Öi de astm. Tu╚Öeam, iar medicii au decis s─â verifice dac─â am ╚Öi cheaguri de s├ónge la pl─âm├óni. (..)

A doua zi, medicul a venit să mă vadă. Mi-a spus că, deși nu aveam cheaguri de sânge,  au găsit ceva în neregulă la sânul meu drept.

Am fost ╚Öocat─â. ├Ämi f─âcusem toate mamografiile. Merg o dat─â la trei ani...Mi s-a spus ├«ns─â c─â pentru c─â am un ╚Ťesut mamar dens, cancerul nu apare mereu la mamografie. (..)┬á┬á

Dup─â o biopsie, au confirmat c─â este cancer la s├ón. Mi s-a spus c─â dac─â nu a╚Ö fi fost internat─â cu Covid, c├ónd a╚Ö fi sim╚Ťit eu simptomele cancerului, ar fi fost deja prea t├órziu. Chiar ╚Öi chirurgul meu mi-a spus c─â Covid-ul mi-a salvat via╚Ťa!ÔÇŁ, a declarat Jan Dea, potrivit┬áThe Sun.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa┬ápont@click.ro!

FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (1) jpg
Dorian Popa
sotie cumpanasu jpg
cristina rus accident 2 JPG
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 vaci jpg
foto 1   h 56735691 jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
calendar ortodox 2021 18 august flor si lavru ermil serapion si polien manastirea sucevita jpeg
pensionari jpeg
catedrala 3 jpg