Cum a reușit o tânără să scape de datoriile uriașe: „Nu îmi puteam permite o pâine”

Chloe Godland, o tânără din Marea Britanie, se găsea într-o situație dificilă extrem de complicată. Nu mai avea decât 5 lire sterline în contul bancar și devenise dificil să îi mai poată pune ceva pe masă copilului ei. Din fericire, a reușit să găsească o modalitate surprinzătoare de a economi bani, iar acum a reușit să își plătească toate datoriile!

Tânăra a reușit să își plătească datoriile
Tânăra a reușit să își plătească datoriile

În vârstă de numai 28 de ani, tânăra din Leicester a reușit să scape de problemele financiare într-un mod cu totul inedit! Ea a refuzat să se lase învinsă, chiar dacă ajunsese în situația de a nu-și mai permite nici măcar o pâine.

„Acum un an, aveam doar 5,30 lire sterline pentru a cumpăra alimente. Aveam 11.000 de lire sterline datorii și împrumuturi. Eram îngenuncheată. Nu îmi puteam permite o pâine. A fost șocul de care aveam nevoie pentru a deveni mai inteligentă când vine vorba de banii mei. A fost terifiant și am plâns inițial, dar am refuzat să las datoriile să-mi doboare familia”, a povestit tânăra, potrivit observatornews.ro.

Cum a reușit să scape de problemele financiare

Hotărâtă să scape de problemele cu banii, Chloe Godland a decis să nu mai cumpere nimic vreme de un an, dacă nu era vorba despre ceva necesar, ori urgent. Tânăra chiar și-a luat haine și lenjerie intimă de la magazinele caritabile. Din fericire, sacrificiile ei au dat roade, iar acum va împlini 30 de ani fără nicio datorie!

Acum, la 30 de ani, nu am datorii. Nu am cumpărat nimic nou de un an. Tot ceea ce port, chiar și chiloții și sutienul, provine dintr-un magazin caritabil. Lenjeria m-a costat o liră. Am venit cu modalități ciudate de a economisi bani. Acum sunt dependentă de metoda mea ciudată”, a mai spus aceasta.

Mai mult decât atât, tânăra caută chiar verifica gunoaiele altora, în căutarea obiectelor pe care le poate vinde, ori refolosi.

Noaptea verificam gunoaiele altor oameni și găseam articole de făcut cadouri sau de vândut. Am făcut cadouri de Crăciun, de ziua mamei și de ziua de naștere din articolele pe care le-am găsit în gunoiul altor oameni”, a povestit Godland.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coldea cu ducka jpg
image
image
image
image
image
image
image png
delta dunarii foto AMDTDD jpeg
image png
ceausescu congres jpg
bacalaureat adevarul jpg
Fun Zone jpeg 1 jpeg
bucatarie pexels jpg
rosii tomate istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net