Decizia aberantă din cauza căreia o tânără a fost nevoită să-și anuleze nunta. Când au auzit anunțul doar 8 persoane au vrut să mai vină la eveniment

Ultima actualizare:

O tânără din Canada a devenit protagonistă a unui coșmar în loc să trăiască cel mai frumos moment din viața ei, după ce și-a anulat nunta în urma unei decizii controversate. Femeia a cerut fiecărui invitat să contribuie cu suma fixă de 1.500 de dolari canadieni (aproximativ 1.000 de euro) pentru a participa la eveniment, provocând o reacție negativă în lanț.

Nuntă. Foto: arhiva.
Nuntă. Foto: arhiva.

Doar 8 persoane au confirmat participarea la eveniment

Cu speranța că această sumă va acoperi cheltuielile estimate la 60.000 de dolari canadieni pentru nunta sa, tânăra a făcut acest anunț bizar, așteptându-se la susținere financiară din partea invitaților săi. Cu toate acestea, planurile ei au fost zdruncinate când doar opt persoane au confirmat participarea la eveniment.

"Trei zile înainte de nunta noastră, avem doar 8 persoane care au confirmat că ne vor dărui banii pe care i-am cerut", a mărturisit dezamăgită mireasa, care a descris situația ca pe un coșmar.

Nici nașii nu și-au mai dorit să participe la nuntă

Problemele financiare nu au fost singurele provocări, deoarece și nașii au renunțat să mai participe la eveniment. În plus, relația tinerei cu logodnicul său s-a destrămat din cauza problemelor financiare și a refuzului invitaților de a contribui la suma solicitată.

Cu patru zile înainte de data stabilită pentru nuntă, femeia a luat decizia tragică de a anula totul. Pe Facebook, ea a transmis prietenilor că relația cu logodnicul său s-a încheiat din cauza unor probleme financiare insurmontabile și a refuzului invitaților de a accepta condițiile lor exorbitante.

"Am cerut, adică am cerut specific, daruri în bani. Cum am fi putut avea nunta la care visam fără finanțarea adecvată? Cererea noastră de 1.500 de dolari nu era deloc ieșită din comun… Dacă nu puteai contribui, nu erai invitat", a explicat femeia, detaliind modul în care evenimentul s-a transformat într-o poveste tragică și un moment de înțelegere a realității financiare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net