Decizie importantă luată de Regele Charles, în legătură cu cei doi copii ai lui Harry! Ce se va întâmpla cu Archie și Lilibet

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Au îngropat securea războiului? Regele Charles al III-lea (74 de ani) a purtat o conversație privată cu fiul său înstrăinat, prințul Harry (38 de ani), imediat după moartea Reginei Elisabeta a II-a, în septembrie anul trecut. Totul a ieșit abia acum la iveală, potrivit presei britanice.

Regele Charles al III-lea a purtat o conversație privată cu Harry (Foto: GettyImages)
Regele Charles al III-lea a purtat o conversație privată cu Harry (Foto: GettyImages)

Regele Charles al III-lea i-a dat asigurări prințului Harry, legat de titlurile regale ale copiilor săi, Lilibet (1 an) și Archie (3 ani). Celor mici li se va permite să fie numiți prinț și prințesă, conform tabloidului britanic Daily Mail. 

Lilibet a fost botezată săptămâna trecută, în California

Fiica lui Harry și Meghan Markle (41 de ani), Lilibet, și-a văzut titlul regal de „Prințesă” folosit oficial pentru prima dată ieri, după ce a fost anunțat că a fost botezată în secret, la Los Angeles. Acesta a fost un prim indiciu că ducii de  Sussex vor să folosească titlurile regale pentru copiii lor.

Mișcarea este văzută ca un simbol de pace, după lunile tumultoase în care Harry a fost în război direct cu familia sa, în contextul lansării cărții sale, „Spare/Rezervă”. Chiar dacă Regele Charles al III-lea este dezamăgit de deciziile din ultima vreme luate de fiul său cel mic, el nu și-ar fi  „pedepsit” niciodată nepoții așa, au mărturisit surse regale.

În ciuda atacurilor repetate ale ducilor de Sussex asupra instituției monarhiei și asupra membrilor Familiei Regale, a existat o corespondență privind aceste detalii, între Ducele și Ducesa de Sussex și asistenții regali.

Copiii lui Harry și Meghan au devenit prinț și prințesă atunci când regele a urcat pe tron.

Lilibet a fost descrisă drept „Prițesa Lilibet Diana”, într-o declarație a unui purtător de cuvânt al cuplului de ieri, care a confirmat că a fost botezată într-o ceremonie privată la casa familiei, din Montecito, California, pe 3 martie.

O sursă a declarat pentru Mirror: „Conversațiile corespunzătoare între Harry și familia sa au avut loc înainte de botezul lui Lilibet”. Cu toate acestea, se pare că aceste titluri regale vor fi folosite doar în condiții formale, nu în viața de zi cu zi a copiilor.  

image
image
image
image
image
image
Dinu Săraru Fopto Mediafax Toni Salabasev jpeg
pacific insula istock jpg
sofer pexels jpg
Dinu Sararu lansare carte Adela Marculescu jpg
bataie publica1 jpg
oameni mormant navalnii jpg
primele femei agent de circulatie din romania colaj facebook jpg
2 croissant jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net