Dezvăluiri teribile despre soția lui Boris Johnson: gelozii, manipulare și abuzuri. Conduce țara din umbră

Ultima actualizare:

O nouă carte stă să arunce în aer scena politică din Marea Britanie, după numeroasele scandaluri legate de dezvăluirile prințului Harry sau acuzațiile împotriva prințului Andrew. ”First Lady Intrigue – At the Court of Carrie and Boris Johnson” / ”Intrigile Primei Doamne – La curtea lui Carrie și Boris Johnson” reprezintă un portret acid făcut soției premierului britanic. Carrie Johnson este acuzată de gelozii bolnăvicioase, lăcomie și manipulare.

image

Cartea va apărea la sfârșitul unii martie și este scrisă de miliardarul Michael Ashcroft, om de afaceri și politician de orientare conservatoare. Carrie Johnson a avut deja grijă să caracterizeze acuzațiile din carte drept ”o țesătură de minciuni”.

Michael Ashcroft pictează un portret deloc măgulitor, în care se împletesc acuzațiile de gelozie incontrolabilă, nepotism, manipulare și lăcomie. Mai multe fragmente din carte au fost făcute publice de Mail on Sunday, iar concluzia ar fi că ambițioasa Carrie ar avea o influență nefastă asupra soțului ei  și asupra activității acestuia în fruntea guvernului.

Autorul o compară pe Carrie cu personajul shakespearian Lady Macbeth și susține că aceasta ar fi intrat nu o dată în telefonul soțului ei și ar fi transmis intrucțiuni subordonaților acestuia în numele lui.

Se pare că asistenții actualului premier britanic ar fi apelat, de-a lungul timpului, la diverse stratageme pentru a o lăsa în offside, cerându-le, de exemplu, taximetriștilor să rătăcească pe străzi pentru a a o împiedica să ajungă la timp la evenimente.

Boris Johnson: ”Viața mea acasă este mizerabilă”

Autorul sugerează că Boris Johnson însuși s-ar fi plâns apropiaților de atmosfera din familie, rugându-și angajații să n-o deranjeze cu nimic pe soția sa, ca să nu-i dea motiv să-l cicălească acasă. „Nu faceți nimic care ar putea s-o facă să mă tortureze când ajung acasă. Viața mea acasă este mizerabilă”, ar fi mărturisit Boris Johnson, care este cu 26 de ani mai în vârstă decât Carrie.

Carrie, mama celor doi copii mai mici ai lui Boris, ar avea în plan să-l îndepărteze pe soțul ei de toată lumea, de copiii din relația cu Marina Wheeler, de prietenii săi și chiar de cei mai fideli colaboratori.

Blonda ar sta la originea unor concedieri abuzive în anturajul premierului britanic: Ellis Lyons, fost consilier special, pe motiv că ar fi fost ”prea atrăgătoare și inteligentă”, Lee Clain, fost director de comunicare în Partidul Conservator, sau Dominic Cumming, eminența cenușie a pratidului.

Carrie Johnson, o primă doamnă cu un apetit ridicat pentru lux

Autorul cărții face trimitere și la stilul de viață opulent al cuplului, dând vina pe ”Carrie-Antoinette” pentru toate cheltuielile exorbitante documentate de presă de-a lungul anilor petrecuți de cei doi la vestita adresă Downing 10. Este vorba, printre altele, despre lucrările de renovare a casei, care s-ar fi ridicat la 232.000 de euro și care ar fi implicat mobilizarea unor echipe numeroase de constructori în plină pandemie de coronavirus, apoi despre petrecerile din lockdown, pentru care Boris a fost la un pas de a plăti cu funcția.

 „Ar fi putut fi un mare prim-ministru, dar lipsa lui de disciplină, care l-a determinat să se încurce cu Carrie, l-a costat scump. Potențialul lui de a transforma țara a fost irosit și, în ceea ce mă privește, totul s-a întâmplat din cauza ei”, a conchis autorul cărții.

Boris Johnson şi Carrie Symonds, fost director de comunicare al Partidului Conservator și consilier al grupului Oceana în prezent, s-au logodit în anul 2019 și apoi s-au căsătorit la data de 29 mai 2021. Au doi copii, un băiat născut pe data de 29 aprilie 2020 și o fată născută pe 9 decembrie 2021. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net