Doi ucraineni s-au căsătorit pe front! Speră la ultima noapte de război și prima de dragoste „oficială”!

#Război Ucraina-Rusia

Ideea de „ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război” nu i se aplică unui cuplu de ucraineni din forțele de apărare, care au decis să-și unească destinele pe front, chiar în această perioadă critică pentru țara lor. Să sperăm ca în cazul lor va fi ultima noapte de război și prima de dragoste „oficială”, dintre multe altele care vor urma!

Doi ucraineni s-au căsătorit pe front! Foto: EPA/EFE
Doi ucraineni s-au căsătorit pe front! Foto: EPA/EFE

Doi ucraineni, Valery şi Lesya, membri ai forţelor teritoriale de apărare ale Ucrainei, au decis să se căsătorească chiar pe front, semn că dragostea răzbește și pe timp de război. Nunta lor a fost una extrem de atipică, cei doi fiind îmbrăcați în uniforme militare în loc de costumația specifică, iar în loc de artificii cei doi au avut parte în ultima perioadă de.... bombardamente.

Dragoste în vreme de război! S-au căsătorit pe front

Mireasa a purtat, totuși, un voal pe cap, accesorizat cu un buchet de trandafiri, ambele elemente intrând puternic în constrast cu uniforma ei militară.

Cei doi s-a căsătorit în apropierea unui punct de control de la periferia Kievului, Capitala Ucrainei, care a tot fost amenințată de atacuri din partea Federației Ruse. În plină invazie a Ucrainei, cuplul a decis să își unească destinele, mânați și de ideea că tot ce au este prezentul, ziua de „mâine” venind cu multe incertitudini în situația lor.  

Amor en tiempos de guerra: Los soldados de uno de los batallones de las Fuerzas de Defensa de Kiev, Lesya y Valery, se casaron en un puesto de control. pic.twitter.com/DbeXluTZsH

— henry contreras (@henrycontra) March 6, 2022

Ceremonia de nuntă a fost una restrânsă, în limita posibilităților, iar martori la eveniment au fost alţi soldaţi voluntari dintr-o brigadă specială, în frunte însă și cu primarul Kievului, Vitali Kliciko, care le-a oferit acestora binecuvântarea și a oficiat momentul. După ce s-au căsătorit, atmosfera de la „nuntă” a fost întreținută chiar de colegii celor doi ucraineni proaspăt căsătoriți. 

Potrivit informaţiilor apărute în presa internațională, Valery şi Lesya sunt împreună de 20 de ani şi au împreună o fiică, în vârstă de 18 ani. Cu toate acestea, cei doi nu au apucat până în prezent să se căsătorească, iar situația tensionată din țara lor i-a împins să facă acest gest, dorindu-și ca, orice s-ar întâmpla, să rămână împreună și să-și unească destinele și în fața lui Dumnezeu. Povestea i-a emoționat pe internauți, după ce imaginile de la eveniment au ajuns și pe rețelele de socializare, devenind rapid virale.  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net