Doliu în lumea cinematografiei. Un mare actor a fost găsit mort. Avea doar 48 de ani

Actorul sud-coreean Lee Sun-kyun, renumit pentru interpretarea sa în filmul "Parazit", laureat cu Oscar, a fost găsit decedat, în ceea ce pare a fi un caz de sinucidere.

Lee avea doar 48 de ani / foto: Pixabay
Lee avea doar 48 de ani / foto: Pixabay

Lee Sun-kyun, în vârstă de 48 de ani, a fost descoperit de poliția din Seul într-o parcare, inconștient, pe data de 27 decembrie, conform unui raport al agenției de presă Yonhap, citat de Sky News.

Poliția a intervenit la locul incidentului după ce a primit un raport la numărul 112. În scaunul pasagerului se afla un brichetă de cărbune, des folosit în sinucideri în Coreea de Sud. Poliția primise anterior un raport de la soția lui Lee că acesta a plecat de acasă după ce a „scris un memoriu asemănător unei scrisori de adio”.

Lee s-ar fi sinucis / foto: X
Lee s-ar fi sinucis / foto: X

Mulți dintre fanii lui Lee și-au exprimat condoleanțele familiei sale. Înmormântarea lui Lee va avea loc la sala de funeralii a Spitalului Universitar Național din Seul.

Lee, speriat de ideea închisorii?

Lee fusese supus la interogatorii de poliție de trei ori, ultima dată fiind interogat timp de 19 ore în cursul weekendului.

În Coreea de Sud, legislația privind drogurile este extrem de strictă, cu pedepse variind de la șase luni la 14 ani de închisoare pentru infracțiuni legate de droguri.

Actorul a declarat că a fost indus în eroare să consume droguri de o chelneriță, care apoi a încercat să-l șantajeze.

Lee avea doi copii

Cunoscut pentru interpretarea lui Park Dong-ik, tatăl familiei bogate din comedia-thriller "Parazit" din 2019, Lee și colegii săi de platou au fost distinși cu un premiu Screen Actors Guild Award pentru performanța lor în film. "Parazit" a obținut patru premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film în 2020.

Născut în 1975 la Seoul, Lee Sun-kyun a avut roluri importante în alte producții sud-coreene, precum "Helpless" din 2012 și "All About My Wife" din 2014.

De asemenea, a jucat în primul serial original coreean produs de Apple TV+, lansat în 2021.

Lee s-a căsătorit cu prietena lui de șapte ani, actrița Jeon Hye-jin, pe 23 mai 2009. Agenția lor a anunțat că primul lor fiu s-a născut pe 25 noiembrie 2009. Cel de-al doilea fiu al cuplului s-a născut pe 9 august 2011.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net