Țara în care poți cumpăra lingouri de aur de la tonomat

Te-ai gândit vreodată că poți achiziționa un lingou de aur chiar de la un tonomat? Ei bine, tinerii de 20 și 30 de ani par a fi extrem de interesați de această investiție, iar marile companii profită de pe urma lor.

O tânără cumpără un lingou de aur de la un tonomat GS Retail, Coreea de Sud
Un lingou de aur poate fi cumpărat chiar de la tonomat (Foto: GS Retail)

Popularitatea lingourilor de aur este în creștere în Coreea de Sud! GS Retail, una dintre cele mai mari companii din țară, a anunțat că vânzările de lingouri de aur la magazinele sale locale au totalizat 19 milioane de dolari în ultimele nouă luni.

Cel mai mic lingou de aur costă 225 de dolari

Lingourile de aur, distribuite prin tonomate, au fost introduse în septembrie anul trecut și s-au dovedit a fi un real succes.

Clienții le pot achiziționa dimensiuni, de la 3,6 grame până la 36 de grame.  Cel mai popular lingou de aur este cel mai mic, care are în prezent un preț de aproximativ 225 de dolari. Prețurile fluctuează zilnic, în conformitate cu evaluarea internațională a aurului, potrivit GS Retail, care operează peste 10.000 de magazine în toată Coreea de Sud. În general, oamenii cu vârste cuprinse între 20-39 de ani achiziționează lingouri de aur, considerând că fac o investiție isteață pentru viitor.

Prețul aurului a crescut în martie, după prăbușirea Băncii Silicon Valley. Atunci, oamenii au văzut aurul ca pe o investiție sigură și de viitor, potrivit experților. „Inflația și criza par să fi făcut ca mai mulți oameni să fie interesați de aur”, a declarat profesoara Lee Eun-hee, de la Universitatea Inha, citată de Upi. „Dar un lingou de aur achiziționat de la un magazin pare mai degrabă ceva făcut în scop distractiv, nu neapărat un mijloc pentru investiții cu adevărat serioase. Cred că popularitatea acestor lingouri de aur se datorează în principal accesibilității sale, faptul că le poți găsi la tonomatele din magazine e un plus”, a mai spus profesoara

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net