Două însoțitoare de zbor și-au pierdut serviciul din cauza unui videoclip de pe TikTok. Imaginile au șocat internauții

Un videoclip postat pe rețeaua de socializare Instagram a devenit motivul pentru care două însoțitoare de zbor și-au pierdut locul de muncă. Acestea au fost concediate de British Airways, compania la care lucrau, după ce au postat un videoclip rasist în care jigneau pasagerii asiatici.

Potrivit informațiilor de la adevarul.ro, cele două însoțitoare de zbor se aflau între două zboruri, într-o escală, atunci când s-au distrat imitând în mod jignitor pasagerii asiatici din avion. Holly Walton și Lauren Bray au fost concediate de British Airways, după ce videoclipul postat de Bray pe rețeaua de socializare Instagram a devenit viral și pe TikTok.

În imagini poate fi văzută Holly Walton, în timp ce imită, cu ajutorul mâinilor, forma ochilor pasagerilor asiatici și vorbește într-un accent chinez simulat. Ea spune, în videoclip, „Dă-mi vin”, iar Lauren Bray a fost cea care a filmat totul, râzând în timp ce imaginile erau înregistrate.

Videoclipul a devenit viral pe TikTok

Cele două însoțitoare de zbor se aflau în timpul unei escale în Antigua, iar colegii celor două au fost indignați atunci când au aflat despre imaginile devenite virale pe Internet. Se pare că cele două făceau referire la o familie chineză ce se afla printre pasagerii unui zbor aglomerat și care aveau dificultăți în limba engleză.

Un coleg asiatic de la British Airways a declarat că este important să se ia măsuri după cele petrecute. „Sunt cutremurat după ce am văzut acest videoclip. Mă face să pun la îndoială compania aeriană și colegii mei. Trebuie să se ia măsuri. Nu vom tolera așa ceva”, a spus acesta, conform sursei citate.

Săptămâna trecută, videoclipul cu pricina a fost încărcat pe TikTok, iar de atunci, el a strâns nu mai puțin de un milion de vizualizări. În urma acestei întâmplări, cele două însoțitoare de zbor au fost rechemate la sediul British Airways, iar după întâlnirea care a avut loc, ele au fost concediate.

„Toate formele de rasism sunt complet inacceptabile și luăm foarte în serios acuzațiile de această natură. Aceste două persoane nu mai sunt angajate la noi”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net