Surpriză de proporții pe Netflix! Creatorii „Game of Thrones” revin cu un nou serial incredibil

Fanii serialului „Game of Thrones” vor avea parte de o surpriză de proporții! Creatorii acestei serii de succes, David Benioff şi D.B. Weiss, revin pe ecrane cu un nou proiect ambițios, care promite să captiveze atenția întregii lumi. De data aceasta este vorba despre un serial SF, intitulat „3 Body Problem”, care va avea premiera pe data de 21 martie, pe Netflix.

Un nou serial de excepție promite să capteze atenția întregii lumi, iar la cârma lui se află creatorii fenomenului „Game of Thrones”, David Benioff şi D.B. Weiss. Aceștia și-au unit forțele cu Alexander Woo, scenarist și producător al unui alt serial extrem de popular, „True Blood”, potrivit informațiilor de la adevarul.ro.

Noul serial care are premiera pe data de 21 martie, pe platofrma de streaming Netflix, „3 Body Problem”, este o ecranizare a unui roman bestseller scris de către autorul chinez Liu Cixin, roman care este primul volum dintr-o trilogie.

„Este probabil chiar mai ambiţios decât Game of Thrones”, a declarat, conform sursei citate, John Bradely, actor care a interpretat rolul Samwell Tarly în serialul fenomen de pe HBO. Acesta urmează să poată fi văzut și în noul serial, unde interpretează rolul antreprenorului și omului de știință Jack Rooney.

Un nou serial de la creatorii „Game of Thrones”

„Călătorim înapoi în timp, suntem în prezent, suntem într-un joc video de realitate virtuală, iar asta înseamnă că putem arăta orice. Suntem limitaţi doar de propria imaginaţie, iar o astfel de viziune este un dar”, a mai spus actorul John Bradley, conform sursei citate, în timpul premierei serialului, la Londra.

Acțiunea serialului începe în anul 1966, în Beijing, iar fanii serialului urmează să fie purtați într-o călătorie plină de acțiune în mai multe locuri de pe glob, cât și în diverse momente din timp. Parțial, acțiunea serialului are loc într-un joc video, urmărind povestea unui student la astrofizică, al cărui acțiuni vor avea consecințe ce vor fi resimțite de-a lungul lumii. Serialul are opt episoade, iar printre producători se numără și Brad Pitt, alături de Rosamund Pike şi Ryan Johnson.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net