Serialul misterios de pe Netflix care a devenit un fenomen în martie 2024. Are peste 7 milioane de vizionări în doar 7 zile

Netflix a reușit din nou să capteze atenția a milioane de oameni, în această lună! Un serial misterios, lansat pe data de 5 martie, a lăsat fără cuvinte utilizatorii platformei de streaming. Este vorba despre „The Program: Cons, Cults, and Kidnapping”, un serial documentar care spune povestea evenimentelor traumatice prin care au trecut un grup de copii.

Netflix a adăugat un nou documentar de excepția în catalogul său, iar de la data lansării, peste 7 milioane de oameni au urmărit cu groază detaliile șocante prezentate de către producătorii documentarului. „The Program: Cons, Cults, and Kidnapping” spune povestea unui program pentru tineri numit Academia de la Ivy Ridge, un loc ce ar fi trebuit să fie o școală cu internat, însă potrivit foștilor studenți, era, de fapt, un loc de tortură.

Aceștia au mărturisit că erau ținuți izolați, legați, iar un sistem de puncte determina cât urmau să mai rămână la Academie. „Această poveste nu are un final fericit și este departe de a se fi terminat”, a mărturisit producătoarea documentarului, Katherine Kubler, la finalul acestuia.

Documentarul care a captivat milioane de oameni

Academia de la Ivy Ridge era, oficial, destinată tinerilor cu probleme de comportament, fiind deschisă între anii 2001 și 2009. Katherine Kubler s-a numărat, de asemenea, printre tinerii care au ajuns la această instituție, iar printre regulile șocante pe care cei de aici trebuiau să le urmeze era o interdicție de a zâmbi, nu puteau vorbi, iar orice contact cu lumea din exterior era interzis.

De asemenea, tinerii de aici erau împiedicați să adoarmă, nu primeau suficientă mâncare și erau obligați să ia parte la diferite activități fizice.

Serialul care a captivat România

În timp ce „The Program: Cons, Cults, and Kidnapping” a reușit deja să fie văzut de peste 7 milioane de oameni, un alt serial a captivat complet publicul din țara noastră. Este vorba despre „The Gentlemen”, care a fost văzut de peste 12 milioane de utilizatori Netflix.

Serialul spune povestea unui tânăr dintr-o familie bogată care moștenește casa familiei sale, iar odată ce ajunge acolo, își dă seama că reședința este în centrul unui adevărat imperiu al traficului de droguri, iar cei implicați nu doresc să plece din casă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net