Drama Adelei, românca din Sicilia care s-a sinucis din cauza iubitului care o bătea. Prin ce chinuri a trecut

O româncă din Italia, în vârstă de 32 de ani, a fost bătută şi torturată ani de zile de partenerul ei de viaţă, tot român. Acesta reuşea să o terorizeze chiar şi aflat în arest la domiciliu. În cele din urmă, tânăra nu a mai rezistat și ar fi decis să-și pună capăt zilelor, scrie adevărul.ro.

Femeia din Italia s-a sinucis de frica iubitului Foto: Facebook
Femeia din Italia s-a sinucis de frica iubitului Foto: Facebook

Femeia s-a sinucis de frica iubitului

O româncă de 32 de ani stabilită Riesi, Sicilia, a fost găsită moartă în locuința ei, după ce s-ar fi sinucis de frica iubitului ei extrem de violent. Adela Gabriela a început în 2020 o relație cu Răzvan, de 26 de ani, de asemenea, român. Povestea lor a fost una complicată încă de la început. Femeia a fost supusă la chinuri îngrozitoare, la bătăi, abuzuri sexuale, violuri și amenințări.

Bărbatul și-a terorizat iubita și din arest 

Astfel, ea a ajuns de mai multe ori la spital și la poliție, iar într-un final, anul acesta, bărbatul a fost condamnat în primă instanță la 11 ani de închisoare pentru actele de violență extremă ale cărei victimă a fost iubita lui, relatează La Stampa. Aflat în arest la domiciliu, bărbatul a continuat să-și țină sub teroare iubita.

Iubitul Adelei o amenința continuu

Bărbatul o suna în permenență ca să o amenințe și i-a trimis nenumărate mesaje explicite. Terorizată, pe data de 28 iunie, Adela s-a dus din nou la poliție și a înaintat o nouă plângere împotriva bărbatului.

Astfel, Parchetul a deschis o anchetă și a cerut instanței o măsură preventivă mai dură împotriva bărbatului. Se pare că la o zi după ce a depus noua plângere, Adela a fost cea care l-a sunat pe Răzvan și i-ar fi spus că ar avea de gând să se sinucidă.

Iubitul Adelei a alertat autoritățile

Acesta a alertat autoritățile, iar echipajul care s-a deplasat la locuința ei a găsit-o fără viață, spânzurată. Alfredo Antoniozzi, fost europarlamentar, membru al partidului „Forza Italia” fondat de Silvio Berlusconi, a reacționat după această dramă.

„Trebuie să luăm atitudine și să-i facem dreptate acestei sărmane fete care s-a sinucis pentru că a fost chinuită de un monstru. În primul rând, cum a fost posibil ca din arest la domiciliu agresorul ei să o hărțuiască și să o persecute în continuare? Sper că ministrul Nordio (Carlo Nordio, ministrul Justiției din Italia - n.r.) va face lumină în acest caz. Este cu adevărat o moarte care ne îndurerează și care ar fi putut fi evitată”, a declarat Silvio Berlusconi.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net