Drama unor surori siameze. Cum este cu adevărat să împartă același corp și ce se întâmplă dacă una dintre ele moare

Ultima actualizare:

Gemenele Abby și Brittany Hensel nu sunt singurele gemene siameze celebre. Deși la naștere medicii nu le-au dat prea multe șanse de supraviețuire, Carmen și Lupita Andrade, în vârstă de 23 de ani, din Connecticut, SUA, sunt surori siameze care își trăiesc viața într-un mod incredibil. Recent, ele au răspuns într-un videoclip la cele mai frecvente întrebări puse de către fani, dezvăluind cum este, de fapt, să împartă același corp.

Povestea unor surori siameze / foto: Colaj Instagram
Povestea unor surori siameze / foto: Colaj Instagram

Recent, gemenele siameze Carmen și Lupita Andrade, în vârstă de 23 de ani, au decis să răspundă prin intermediul unui videoclip publicat pe pagina lor de TikTok la cele mai frecvente întrebări pe care le primesc atât de la fani, cât și de la oameni pe stradă. Filmulețul tinerelor, care s-au mutat în SUA din Mexic la vârsta de doi ani și care în prezent locuiesc în Connecticut, a fost vizualizat de peste 9.8 milioane de ori.

Femeile, care împart organe și membre sub talie, continuă să răspundă la întrebările pe care urmăritorii lor curioși sunt disperați să le afle. „Dacă una dintre noi este obosită, nu înseamnă că suntem amândouă obosite, pentru că avem două creiere separate”, spune Carmen, la începutul videoclipului.

„Da, una dintre noi poate fi trează și cealaltă poate fi adormită pentru că, din nou, avem creiere diferite. Suntem două persoane separate”, a subliniat ea. De asemenea, Lupita a ținut la rândul ei să infirme teoria conform căreia își pot controla reciproc membrele: „Nu, nu ne putem controla membrele”.

Ce se întâmplă dacă una dintre ele moare

Deoarece împart același flux sanguin, alcoolul le afectează pe amândouă, doar că senzația de sațietate are loc într-un ritm diferit, întrucât au două stomacuri. „Suntem totuși două persoane diferite”, le-a reamintit Carmen urmăritorilor. Și cum cea mai mare curiozitate a fost ce se întâmplă dacă una dintre ele moare, tânăra a vrut să facă lumină asupra subiectului: „Împărțim fluxul sanguin, așa că în cele din urmă se va declanșa septicemia și, evident, în câteva ore sau zile și celălalt va muri”, a explicat ea.

Doar una are iubit, în timp ce cealaltă spune că este asexuală, deși împart același vagin. Carmen Andrade a menționat, de asemenea, că ambele suferă de endometrioză. În plus, ea ținut să precizeze că deși are un iubit de trei ani, acesta are o relație amoroasă doar cu ea, nu și cu sora ei, potrivit Daily Mail. 

„Nu am încercat niciodată să ascund faptul că am o soră siameză, ceea ce a însemnat că am primit o mulțime de mesaje de la băieți cu fetișuri”.

Totodată, gemenele au vorbit despre familie, dezvăluind că nu pot avea copii. „Nu putem avea copii, nu vrem copii, iar partenerul meu simte la fel”, a mai explicat Carmen. Tinerele au dezvăluit că operația de separare este mult prea riscantă și că nu se satură una de cealaltă, în ciuda faptului că sunt împreună mereu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
herastrau jpg
Odihnă, flori, somn jpg
folie aluminiu shutterstock1 jpg
bucuresti 19301 jpeg
RO Alert jpeg
sinaia statiunea preferata a regilor (1) jpg
sare borcan istock jpg
Pensionari discută cu reprezentanții presei și oficialii Caselor de Pensii de care aparțin privind recalcularea pensiei, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net