Drama unui copil rămas pe străzi înainte de Sărbători! „Cum o să mă găsească Moșul dacă suntem fără casă?"

Sunt mulți cei care, în preajma Crăciunului, sunt alungați din locuințe. Este și cazul lui Marcel și a mamei lui, Sarah, care au rămas fără casă, după ce au fost evacuați de proprietarul care s-a decis să vândă acum totul. Situația este una cât se poate de tristă, iar mama văduvă și-a amintit că fiul ei a întrebat: „Cum o să mă găsească Moșul dacă suntem fără casă?".

Mama și fiul ei, Marcel Foto: observatornews.ro
Mama și fiul ei, Marcel Foto: observatornews.ro

Povestea lui Marcel și a mamei lui, Sarah

Marcel și mama lui, Sarah, au fost mutați într-o cameră de hotel de către Consiliul Local din Cardiff după ce au fost evacuați din apartamentul în care locuiau în chirie. Mama văduvă și-a amintit că fiul ei a întrebat: „Cum o să mă găsească Moșul dacă suntem fără casă?. Niciun copil nu ar trebui să spună asta. Nu ar trebui să-și facă griji pentru Crăciun sau dacă va primi sau nu cadouri”, a spus femeia pentru BBC, scrie Observatornews.ro. Într-un clip, Sarah a arătat camera de hotel unde vor sta pentru moment.

„Sunt recunoscătoare pentru această cameră, dar evident, nu vreau să stau aici mult timp”, a spus ea. În jurul patului dublu împărțit de mamă și fiu, lucrurile lor pot fi văzute îngrămădite pe rafturi și răspândite în mica locuință. Sarah a explicat că Marcel nu poate dormi atât de mult, deoarece se trezește speriat în toiul nopții de zgomotele din hotel. „Se trezește spunând: „Nu-mi place întunericul”, țipând”, a declarat Sarah.

Câți copii rămân fără adăpost de Crăciun

Sarah și Marcel așteaptă ca autoritățile să le găsească un loc unde să locuiască permanent după ce au fost evacuați, asta pentru că proprietarul apartamentul s-a decis să vândă locuința.

Marcel nu este singurul copil care trece prin astfel de momente, deoarece un total record de aproape 4.000 de copii vor rămâne fără adăpost în Irlanda, în acest Crăciun. Mulți sunt bebelușii care își vor petrece primul Crăciun din viață fără un loc pe care să-l numească acasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net