El e cel mai bogat om din Asia! Ce avere impresionantă are Mukesh Ambani

Ultima actualizare:

Omul de afaceri Mukesh Ambani, de origine indiană, și-a păstrat și în acest an poziția de cea mai bogată persoană din Asia și a zecea cea mai bogată persoană din lume. Iată cu ce se ocupă magnatul, ce planuri de viitor are pentru a-și mări averea și la ce sumă se ridică întregul său imperiu!

                                      Mukesh Ambani, în mijloc Foto: Getty

Președintele Reliance Industries, Mukesh Ambani, în vârstă de 65 de ani, se menține în topurile bogaților din lume, aflându-se pe primul loc în cel din Asia!

Vezi și: Pe ce loc se află Ion Ţiriac în topul celor mai bogaţi oameni din lume

Cine este omul de afaceri Mukesh Ambani, cel mai bogat om din Asia

Ambani se află pe locul 10 în clasamentul Forbes al celor mai avuți oameni din întreaga lume, cu o avere netă de 90,7 miliarde de dolari.

Acesta este președinte, director general și cel mai mare acționar al firmei Reliance Industries Ltd., cea mai valoroasă companie din India, raportată la valoarea de piață.

Magnatul indian este căsătorit și e tatăl a trei copii, îmbinând însă viața de familie cu lumea afacerilor. Acesta a moștenit o afacere cu petrol, însă de ani de zile a căutat să își extindă „imperiul”, investind enorm și în alte domenii de activitate, precum tehnologie, energie curată și vânzări, ajungând în prezent la o avere de aproape 100 de miliarde de dolari.

Citește și: Elon Musk, cel mai bogat om din lume, mai are un copil secret. Cum a ieșit totul la iveală

MUKESH AMBANI, în lumea cricket-ului

Și nu se oprește aici! Miliardarul a adăugat pe lista sa și domeniul sportiv, mizând pe un joc mai puțin cunoscut în România, și anume cricket-ul.

O afacere susținută de Ambani a câștigat drepturile digitale de a difuza Indian Premier League (IPL) până în 2027, aceasta fiind una dintre cele mai valoroase proprietăți sportive din lume, potrivit CNN.

Viacom18, o societate deținută de Paramount și Ambani’s Reliance Industries, și-a asigurat drepturile de streaming pentru aproximativ 3,05 miliarde de dolari, a dezvăluit pe Twitter Jay Shah, secretarul Consiliului de Control pentru Cricket din India. Astfel, valoarea totală a drepturilor media ale IPL se ridică la un record de 6,2 miliarde de dolari. 

Competiția de cricket IPL, lansată în 2007 și extrem de populară în India, are loc doar două luni pe an, însă odată ce audiența sa globală a crescut, tot mai multe companii media sunt interesate să investească în contracte uriașe. În ceea ce privește costul pe meci, IPL a depășit în prezent Premier League.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net