Filozoful Fukuyama știe cine va câștiga războiul dintre Rusia și Ucraina. Dezvăluirile care răstoarnă orice teorie

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Filozoful și economistul Fukuyama a făcut previziuni privind războiul dintre Ucraina și Rusia, rezultând cu o victorie neașteptată, afectând toată planeta.

image

Fukuyama este un filozof și un economist, profesor la Universitatea Stanford, iar acesta este de părere că Ucraina va obține o victorie clară împotriva Federației Ruse. 

Într-un articol publicat în American Purpose, Fukuyama a precizat că se află în Macedonia de Nord, iar modul în care războiul din Ucraina este acoperit într-un mod total diferit față de viziunea europeană, din cauza angajamentului țării față de Serbia, dar și datorită propagandei rusești provenită prin intermediul agenției ruse de propagandă Sputnik. 

Asupra războiului din Ucraina, Fukuyama a formulat o listă de 12 predicții ce au în vedere avansarea armatei Rusiei și rezultatul final al acesteia.

Care sunt predicțiile lui Fukuyama?

Prima predicție are în vedere o înfrângere clară a Federației Ruse în Ucraina, deoarece Rusia nu a fost capabilă să-și planifice în mod competent invazia, bazate pe așteptări complet false asupra modului în care ucrainienii îi vor aștepta pe invadatori. De asemenea, acesta a subliniat că armata rusă era echipată pentru paradă, neavând la ei muniție sau mâncare. Ca notă informativă, mai multe imagini distribuite de presa ucraineană arată că rușii aveau asupra lor rații alimentare expirate din 2015.

De asemenea, Fukuyama consideră că Vladimir Putin și-a aruncat în luptă toate trupele, neavând rezerve semnificative ce pot fi mobilizate și trimise pe câmpul de luptă. Mulți soldați ruși sunt blocați în zone din Ucraina, neavând acces la mai multe resurse, fiind încontinuu atacați de armata ucraineană

O altă previziune a lui Fukuyama are în vedere o prăbușire bruscă și dureroasă a rușilor, nefiind nevoia unui război de uzură după înfrângerea acestora. Trupele lui Vladimir Putin nu vor mai avea acces nici măcar la o sursă posibilă de aprovizionare, iar o retragere a acestora ar fi imposibilă. Chiar dacă Rusia se descurcă mai bine în sud, vor fi nevoiți să bată în retragere după ce ofensiva din nord va eșua. 

Citește toate previziunile lui Fukuyama pe Adevărul.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net