Gesturile extreme ale influencerilor din Rusia, după ce Instagramul a fost închis! Nici în Coreea de Nord nu s-ar întâmpla asta

Ultima actualizare:

Unii dintre cei mai faimoși influenceri din Rusia au izbucnit în lacrimi după ce s-a aflat faptul că Vladimir Putin instituie o interdicție a platformei Instagram, pe fondul războiului pe care Federația Rusă l-a declarat asupra Ucrainei.

Influencerii din Rusia au început să plângă la aflarea deciziei de a închide Instagram
Influencerii din Rusia au început să plângă la aflarea deciziei de a închide Instagram

Interdicția a intrat în vigoare luni, la doar câteva zile după ce Kremlinul a susținut că site-ul de socializare provoacă „incitare la violență împotriva cetățenilor ruși”.

Instagram și-a oprit activitatea în Rusia

Înainte de a li se restricționa conturile, personalități publice populare au plâns pe live, reprezentând ultimele lor postări video de pe Instagram, unul din aceștia spunând că a simțit că viața ei „i-a fost furată”.

„Nu mi-e frică să recunosc că nu vreau să vă pierd”, le-a spus vedeta rusă Olga Buzova, în vârstă de 36 de ani, celor 23,3 milioane de fani.

„Nu știu ce ne rezervă viitorul”, a susținut ea în continuare în videoclipul de șapte minute. "Nu știu. Mi-am împărtășit viața, munca și sufletul. Nu am făcut totul ca o treabă pentru mine - aceasta este o parte a sufletului meu. Simt că o mare parte a inimii mele și viața mea este luată de la mine.”

Occidentul a impus mai mult sancțiuni economice asupra Rusiei, iar răspunsul companiilor asupra evenimentelor sângeroase ordonate de Federația Rusă au venit la pachet. 

În semn de solidaritate și de a combate propaganda rusă pornită prin intermediul boților coordonați de Moscova, compania Meta (alături de alte 330 de companii) și-au retras activitatea din Rusia.

Ca un răspuns foarte copilăresc, Kremlinul a decis să interzică și ei Instagram pe teritoriul Rusiei, lăsând o mulțime de influenceri, ce-și câștigau pâinea din asta, fără loc de muncă.

Un alt videoclip a făcut înconjurul internetului, datorită agenției de presă Nexta prin intermediul Twitter, care a surprins un alt influencer din Rusia, care s-a filmat plângând la vestea că Instagram se va închide pe teritoriul Federației Ruse.

„Pentru mine, este toată viața. Este sufletul. Este singurul lucru cu care mă trezesc, adorm. De cinci ani la rând fac asta”, a declarat aceasta.

Imediat, aceasta a fost profund criticată de către internet, în care un comentariu de la postarea respectivă arată un răspuns realist asupra declarației făcute de influenceriță: 

Ucrainenii plătesc cu viața, în timp ce rușii credeau că nu trebuie să plătească nimic?”

One of the #Russian bloggers cries that in two days her Instagram will stop workingShe does not care at all about the thousands of dead people, including her compatriots. Obviously, her biggest worry right now is that she won't be able to post pictures of food from restaurants. pic.twitter.com/LSdBiSlwHr

— NEXTA (@nexta_tv) March 11, 2022

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net