Gheață la grătar, noua gustare care face senzație în China. Tot mai mulți vor să o încerce

Un videoclip a luat cu asalt rețelele de socializare din China și i-au pus pe mulți pe gânduri. Se pare că a apărut o nouă gustare pe străzile din Nanchang, provincia Jiangxi, care a atras curiozitatea internauților. Mai exact, este vorba de gheață la grătar. Da, ai auzit bine! Mai mult decât atât, acestea nu sunt puse doar pe grătar, ci se adaugă sosuri și condimente și sunt servite gratuit celor care doresc să guste.

Gheață la grătar, noua gustare care face senzație în China / Foto: Colaj Freepik
Gheață la grătar, noua gustare care face senzație în China / Foto: Colaj Freepik

O nouă gustare a devenit faimoasă în China la scurt timp după ce un videoclip filmat la o tarabă de mâncare stradală din Nanchang, provincia Jiangxi, a devenit viral pe rețelele de socializare chineze. Astfel, mai nou, poți mânca cuburi mari de gheață gătite pe grătar, făcute cu sosuri și condimente, înainte de a fi servite pe o farfurie. Chiar dacă te întrebi cum ar putea mânca cineva așa ceva, se pare că această gustare a devenit populară în zilele fierbinți de vară, mai ales că este oferită gratuit pentru cei care sunt dispuși să încerce.

Se pare că bărbatul care a venit cu ideea acestui gustări, s-a întrebat într-o zi fiebinte de vară cum s-ar putea răcori, așa că, a încercat în glumă să „gătească” cuburi de gheață pe grătar. Și, surpriză! Oamenii au ajuns să le iubească, așa că a tot continuat să facă această gustare.

Este o mâncare caldă, sau rece?

Această „mâncare” bizară nu constă nimic, fiind gratuită, dar oamenii care doresc să o încerce - și se pare că există o mulțime - trebuie să o solicite în avans. Și probabil te întrebi, o mănânci rece sau caldă? Și cum le mănânci mai exact gheața la grătar? Ei bine, din păcate nu avem răspunsul. Este dificil de spus dacă este o mâncare rece sau caldă și asta deoarece gustarea este gătită la foc, dar nu suficient pentru ca gheața să se topească complet.

Cu siguranță nu este prima dată când auzim că cei din China au un fel de mâncare mai ciudat, dar cu siguranță nu ne-am fi așteptat la gheață pe grătar. Dar, se pare că tot mai mulți doresc să încerce această gustare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net