Șoc total! Ce a găsit un tânăr în punga cu mâncare comandată de la KFC. Când a văzut, să leșine!

În industria fast-food, nu de puține ori am auzit de cazuri atât șocante și revoltătoare, cât și amuzante. Ce a trăit însă un tânăr atunci când și-a comandat mâncare de la KFC le întrece pe toate! Bărbatul a trăit un șoc când a văzut ce se afla, de fapt, în pungă adusă de curier! 

Ce a găsit un tânăr în punga de mâncare comandată
Ce a găsit un tânăr în punga de mâncare comandată

Ce a găsit un tânăr în punga de mâncare comandată

Mulți dintre noi apelăm la serviciile de livrare a mâncării direct acasă. Este mai rapid și mai comod de cele mai multe ori, însă asta nu înseamnă că suntem scutiți de situații neplăcute. Nu de puține ori se întâmplă să primim altceva decât a comandat, mâncarea să fie stricată sau comanda să întârzie. Totuși, un tânăr din străinătate a trăit recent o experiență de necrezut atunci când și-a deschis punga de mâncare comandată. Bărbatul a comandat câteva preparate de la KFC, însă când a deschis pungă l-a luat cu leșin. În loc de crispy, tânărul s-a trezit cu un cap de pui prăjit alături de restul preparatelor.

Bărbatul a împărtășit numaidecât experiența sa pe internet, iar postarea a dat naștere unui val de reacții din partea internauților.

Un tânăr a găsit un cap de pui în punga de mâncare comandată
Un tânăr a găsit un cap de pui în punga de mâncare comandată

Tânărul a recunoscut că obișnuiește să comande destul de des de la ei și că nu se aștepta ca în mijlocul meniului cu carne de pui prăjit să găsească și un cap rătăcit de una dintre păsările sacrificate. Uimirea a fost cu atât mai mare, pentru că nu își explică cum niciunul dintre angajații nu a observat ce i-au pus în comandă și nu își explică neglijența acestora. 

 „Nu-mi pot imagina cum a putut să se întâmple așa ceva. A fost o senzație ciudată și amuzantă în același timp. Cu siguranță nu voi vreodată experiența asta...Nu știu cât curaj mai am să comand mâncare...Acesta este semnul că trebuie să mă apuc de gătit!", a spus tânărul pe rețelele de socializare.

Imediat după ce tânărul a împărtășit povestea sa pe rețelele de socializare, internetul a luat foc. Comentariile au venit din toate părțile, cu reacții variind de la amuzament până la îngrijorare cu privire la siguranța alimentară. Un utilizator a scris: „Mă întreb ce a fost în mintea celor de la KFC. Au reinventat 'bucket list-ul'." 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cosmin Avram vlogger jpg
image
image
image
image
image
image
accident Vrancea jpeg
furtuni ploi jpeg
Spania jpg
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Akkadian FOTO wikipedia jpg
Proiect construcție casă FOTO Shutterstock
Bucureștiul VEchi jpg
preot freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net