VIDEO „Guvernul SUA ascunde nave intacte extraterestre”. Interviu exploziv cu un fost agent secret

Ultima actualizare:

SUA au fost îndemnate să dezvăluie dovezi ale OZN-urilor, după ce un fost oficial al serviciilor de informații secrete a anunțat că guvernul deține vehicule extraterestre „intacte și parțial intacte”, scrie The Guardian.

OZN documentar National Geographic Foto Vice Media jpg

Fostul agent de informații David Grusch, care a condus analiza fenomenelor anormale inexplicabile (UAP) în cadrul unei agenții a Departamentului Apărării al SUA, susține că SUA dețin ambarcațiuni de origine non-umană.

Grusch susține într-un interviu preluat de marile publicații și televiziuni străine că informațiile despre aceste nave sunt ținute secrete și ascunse în mod ilegal.

Fostul agent secret a spus că atunci când a predat informații clasificate despre vehicule către Congres, a suferit represalii din partea oficialilor guvernamentali. El a părăsit guvernul în aprilie, după o carieră de 14 ani în serviciile de informații americane, relatează The Guardian.

„140 de cazuri inexplicabile”

Dezvăluirile au venit după ce o mulțime de observări și rapoarte credibile au readus în atenție existența navelor extraterestre și, eventual, vizite, în ultimii ani.

În 2021, Pentagonul a lansat un raport despre UAP – termenul este preferat OZN de către majoritatea comunității extraterestre – în care se vorbește despre peste 140 de cazuri de „întâlniri” cu astfel de nave care nu au putut fi explicate.

Publicația care a publicat interviul cu fostul agent scrie că Grusch a raportat Congresului existența unui program de recuperare a materialului OZN.

„Grusch a spus că operațiunile de recuperare a navelor se desfășoară pe mai multe niveluri de activitate și că știe angajați, actuali sau foști, care sunt implicați", scrie The Debrief, citată de The Guardian.

„Nu suntem singuri”

Informațiile lui Grusch despre materialele și vehiculele extraterestre se bazează pe "interviuri detaliate cu înalți oficiali de informații", scrie The Debrief.

Jonathan Grey, un oficial al serviciilor secrete americane la Centrul Național de Informații Aeriene și Spațiale (Nasic), a confirmat existența „materialelor exotice” adăugând că prin „exotice” se înțelege „inteligență non-umană, extraterestră ori cu origini necunoscute”. El a adăugat: „Nu suntem singuri”.

„Fenomenul de inteligență non-umană este real. Nu suntem singuri”, a spus și Gray. „Recuperări de acest gen nu sunt limitate doar la Statele Unite. Este un fenomen global și, totuși, nu am găsit o soluție globală”.

Foștii colegi ai lui Grusch au avut doar cuvinte de laudă la adresa sa, iar într-o evaluare a performanței sale la locul de muncă din 2022, Grusch era descris drept „un ofițer cu cea mai robustă busolă morală posibilă”.

Nick Pope, care a făcut investigații aprofundate la începutul anilor '90 despre OZN-uri pentru Ministerul Britanic al Apărării (MOD), a spus că relatarea lui Grusch și Grey despre materialele extraterestre este „foarte semnificativă”.

„Una e să ai povești pe blogurile de conspirație, dar acest lucru duce la următorul nivel, cu persoane din interior autentice care ies în față”, a spus Pope.

„Lumea spune: „O, oamenii inventează povești tot timpul. ”Dar cred că este foarte diferit să mergi în fața Congresului și să mergi la inspectorul general al comunității de informații și să faci asta. Pentru că vor exista consecințe dacă se va dovedi că acest lucru nu este adevărat.”, a mai spus Pope referindu-se la importanța dezvăluirilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net