Hotelul de top care îți dă banii înapoi dacă plouă. Cât costă o noapte de cazare

În țara cu o medie de 171 de zile de ploaie pe an, o inițiativă curajoasă a captat atenția turiștilor. Un hotel și-a asumat riscul de a rambursa o noapte de cazare în cazul în care vremea nefavorabilă își strică vacanța oaspeților, conform unui articol CNN.

InterContinental Singapore dă înapoi banii dacă plouă / foto: Pixabay
InterContinental Singapore dă înapoi banii dacă plouă / foto: Pixabay

InterContinental Singapore, o destinație de lux cu cinci stele, a anunțat că va oferi o restituire pentru o noapte de cazare în situația în care activitățile turistice sunt afectate de ploaie.

Andreas Kraemer, directorul general al hotelului, a dezvăluit că ideea a pornit dintr-o conversație cu un grup de prieteni despre inovația în călătoriile de lux, unul dintre aceștia glumind că ar fi ideal să poți garanta vremea frumoasă înainte de plecare. De la această glumă la implementarea concretă a conceptului a fost un pas.

Cu toate acestea, există anumite condiții impuse. Hotelul InterContinental nu va oferi restituiri de bani în fiecare situație de ploaie. Potrivit unui comunicat de presă emis de hotel, restituirea va fi posibilă numai atunci când „durata totală a ploii depășește 120 de minute într-un interval de 4 ore, în timpul zilei”.

Oferta se aplică exclusiv persoanelor care se cazează în apartamentele junior, cu tarife începând de la 633 de dolari pe noapte, și în suitele prezidențiale, cu tarife începând de la 3.349 dolari pe noapte.

Suma restituită va fi sub formă de voucher, care trebuie utilizat exclusiv la InterContinental Singapore în decursul unei săptămâni. Valoarea restituită corespunde tarifului unei nopți de cazare.

Astfel de oferte reprezintă o strategie pentru atragerea de noi clienți către hotel. Într-un alt exemplu, o unitate de cazare populară din Bali a interzis telefoanele și alte dispozitive electronice la piscină pentru a încuraja oaspeții să se deconecteze și să se relaxeze complet.

În paralel, mai multe hoteluri și stațiuni din întreaga lume, inclusiv Park Hyatt New York, au dezvoltat camere speciale concepute pentru a îmbunătăți calitatea somnului, echipate cu dispozitive care produc zgomot alb, lenjerii de pat și ceaiuri speciale pentru somn.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
ambulanta jpg
loc de munca, 700 de lei pe zi, freepik jpg
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net