Iată femeile din viața lui Vladimir Putin! Ce asemănare există între acestea

Ultima actualizare:

Vladimir Putin este, poate, cel mai cunoscut politican la ora actuală. Liderul Rusiei ține prima pagina a ziarelor de când a început războiul din Ucraina, iar întreaga populație este cu ochii pe el.

Presa este atentă la mișcările liderului rus
Presa este atentă la mișcările liderului rus

Presa îi urmărește orice mișcare, iar pe zi ce trece, noi detalii, informații picante din viața personală a acestuia apar, spre deliciul publicului.

Recent, publicația New York Post, a postat un articol despre femeile ce au făcut parte viața lui Putin, cine sunt, dar și cu ce se ocupă.

Chiar dacă liderul Rusiei a încercat să fie discret cu viața sa personală, ''scurgeri de informații'' au tot fost și astfel s-a putut face o listă cu ''slăbiciunile'' lui Vladimir Putin, ce duc o viață plină de lux și opulență.

Lyudmila Shkrebneva

Lyudmila, de profesie însoțitoare de bord, s-a căsătorit cu Putin în 1983. Ea a fost oficial „Prima Doamnă” a țării când Putin a devenit președinte pentru prima dată în 2000.

Cei doi au împreună două fete, pe Maria Putina, de 36 de ani, ce, acum, este coproprietarul Nomenko, o firmă de investiții în domeniul sănătății, și pe Katerina Tikhonova, 35 de ani, o fostă dansatoare de competiție, ce acum are inițaitive privind inteligență artificială la Universitatea de Stat din Moscova.

image

Putin și Lyudmila au divorțat în 2014, iar de atunci, ea s-a recăsătorit și s-a mutat în sudul Franței. Noul ei soț, Artur Ocheretny, este cu două decenii mai tânăr, potrivit Proiectului de Raportare a Crimei Organizate și Corupției.

Svetlana Krivonogikh

O altă poveste de dragoste a președintelui a început în 2003, când Putin ar fi avut un copil cu o menajeră ce lucra la unul dintre complexurile sale de lux.

image

Krivonogikh locuiește acum în Monaco, într-un apartament de 4,1 milioane de dolari cumpărat de o misterioasă firmă offshore. Aceasta se află împreună cu fiica ei în vârstă de 19 ani, Luiza Rozova, care este cunoscută și sub numele de Elizaveta Krivonogikh.

Rozova seamănă izbitor cu Putin, iar în 2020, după ce Rozova a fost lansată de un site rusesc, Proekt, popularitatea ei pe rețelele de socializare a crescut la 85.000 de urmăritori.

Rozova postează fotografii în care arată că trăiește o viață de lux, iar între timp, mama ei are un imperiu de afaceri de 95 de milioane de dolari.

Alina Kabaeva

O iubire puternică a apărut la orizont, când liderul rus a întâlnit-o pe Alina Kabaeva. 

Citește și VIDEO Simona Gherghe, mesaj copleșitor cu privire la atrocitățile din Ucraina: «Rușii nu au limită, sunt niște barbari»

image

Se crede că Putin s-a căsătorit cu gimnastă olimpică și a avut patru copii, două fete gemene și doi băieți, toți născuți în Elveția.

Kabaeva era aparent musulmană și s-a convertit la ortodoxia rusă pentru Putin.

Acum, aceasta locuiește în Elveția, iar surse spun că prietenii o îndeamnă să-și folosească influența pentru a opri războiul.

Victoria Lopyreva

Citește și Jurnal de carantină: povestea emoționantă a unei familii din Suceava care s-a tratat acasă de coronavirus

image

Se zvonește că președintele rus a avut legătură și cu o vedetă din Rusia, ce a câștigat Miss în 2003 și care, până în 2018, a devenit ambasador oficial al Cupei Mondiale FIFA și director al concursului Miss Rusia.

Vladimir Putin este un om politic rus, fost membru PCUS, cu vederi conservatoare. În prezent ocupă funcția de președinte al Federației Ruse.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net