Imagini bizare cu Vladimir Putin, în timpul războiului ''E cenușiu și umflat la față''

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Ucraina a fost atacată de Rusia, iar o lume întreagă a blamat acțiunile lui Vladimir Putin. Oamenii au fost îngroziți de situația din Ucraina, iar restul statelor au sancționat deciziile președintelui Rusiei. Efectele acestor decizii s-au văzut, iar ca urmare economia Rusiei suferă drastic. Rubla s-a prăbușit, iar băncile au fost nevoite să crească dobânda peste noapte.

putin jpg

La întâlnirea recentă pe care a avut-o Vladimir Putin cu Alexandr Beglov, guvernatorul din St. Petersburg, președintele Rusiei arăta ''cenușiu și umflat la față'', notează jurnaliștii de la Daily Mail. După apariția imaginilor ce-l aveau protagonist principal pe Putin, toată lumea a fost curioasă să afle de ce liderul Rusiei nu arăta deloc bine.

Cele mai noi imagini cu Vladimir Putin, vizibil schimbat la față
Cele mai noi imagini cu Vladimir Putin, vizibil schimbat la față

Imaginea a fost prezentată înainte ca Rusia să fie criticată pentru bombardarea memorialului Holocaustului de la Babyn Yar din Kiev, unul din cele mai mari monumente dedicate masacrării evreilor în timpul lui Adolf Hitler.

Imaginea ce a stârnit curiozitate

Aflat la o întâlnire ce a avut loc la Sankt Petersburg, în discuția televizată ce a purtat-o cu Aexander Beglov, președintele Rusiei părea ''abătut, palid la față și vizibil îngândurat''.

Imaginea cu aceștia datează din 1 martie, din cea de-a șasea zi de război cu Ucraina.

Clipul cu discuția a fost publicat pe toate rețelele sociale, iar curioșii au comentat imaginile cu Putin. Internauții au observat faptul că președintele Rusiei nu arată prea bine, ba chiar au adăugat că este ''cenușiu și umflat la față'', conform Daily Mail.

Ceea ce a mai atras atenția a fost faptul că în timpul întâlnirii cu Alexandr Beglov, președintele Rusiei nu a vorbit deloc, ci doar a dat din cap, în semn că este de acord cu tot ceea ce îi comunica Guvernatorul orașului Sankt Petersburg.

decizii vs sancțiuni

Decizia lui Putin de a ataca Ucraina a atras sancțiuni din partea celorlalte state. Printre acestea se află și Elveția, care va aplica toate sancțiunile economice decise de Uniunea Europeană, inclusiv pe cele împotriva lui Vladimir Putin.

Președintele Confederației Elvețiene, Ignazio Cassis, a adăugat că astfel Consiliul Federal „face acest pas cu convingere, într-o manieră chibzuită și fără echivoc”.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net