Imagini cu impact emoțional cu trupurile adolescentelor moarte în Italia. Aici a avut loc tragedia

Ultima actualizare:

S-au aflat mai multe detalii despre surorile românce moarte în Italia. În momentul de față, anchetatorii nu exclud nicio ipoteză, dat fiind faptul că nu există imagini cu momentul în care adolescentele au fost izbite de tren. Astfel, mărturiile martorilor vor fi comparate cu videoclipurile pe care camerele de supraveghere au reușit să le surprindă.

Există numeroase ipoteze în ceea ce le privește pe surorile Giulia și Alessia Pisanu, una dintre ele fiind că poate una dintre ele a încercat să o salveze pe cealaltă într-un ultim effort, înainte ca trupurile lor să fie târâte sute de metri sub roțile trenului. Aveau doar 15 și aproape 17 ani, iar viața lor s-a încheiat într-o clipă, duminică dimineața, în gara Riccione.

Nu rata nici: Vacanța de vis a Valeriei Lungu s-a transformat într-un coșmar! Ireal ce i s-a întâmplat în Italia: „Credeau că am fost bătută sau violată”

Nenorocirea a avut loc la ora 6:40 dimineața, iar impactul a fost de-a dreptul îngrozitor. Oamenilor legii le-a fost extrem de greu să identifice cadavrele, acest lucru fiind posibil abia după ce s-a descoperit telefonul mobil al uneia dintre surori. Totul s-a petrecut sub privirile îngrozite ale persoanelor care așteptau trenul, în momentul respectiv, pasagerii prezenți fiind acum martori în tragedia care a șocat Italia.

Cum au murit, de fapt, surorile adolescente originare din România

În prezent există mai multe ipoteze cu privire la moartea celor două. Anchetatorii cred că una dintre surori se afla pe șine, în timp ce cealaltă stătea pe peron, până să coboare și să ajungă la sora ei, în încercarea disperată de a o ajuta să se ridice, pentru a o salva. Totodată, o altă ipoteză vizează traversarea imprudentă.

Vezi și:  Două adolescente din România au avut parte de o moarte chinuitoare, în Italia! Alessia și Giulia au sfârșit sub roțile trenului

Polițiștii cred și că fetele s-ar fi putut certa și apoi s-a ajuns la tragedie. Mărturiile sunt contradictorii în momentul de față, însă un lucru e cert: e puțin probabil să fi alunecat și să fi căzut pe calea ferată. Țipetele călătorilor care au realizat ce era pe cale să se întâmple, dar și fluierul prelungit al controlorului dintr-un alt tren, sosit de la Pescara, au fost în zadar.

Trenul care circula cu cel puțin 200 km/h a târât cadavrele cel puțin 700 de metri, iar șoferul nevinovat a mărturisit că a văzut întâi o persoană, apoi și pe a doua, și a încercat să frâneze, dar fără rezultat. Accidentul a fost, deci, imposibil  de evitat, iar viețile celor două au fost spulberate cu o viteză incredibilă. Fotografia în care a fost surprins trenul, după accident, arată exact locul în care locomotiva le-a lovit pe surorile Pisanu.

Mărturiile dureroase ale unei persoane prezente la locul accidentului

Cele două fete care tocmai intraseră în gara Riccione s-au apropiat de patronul barului care aproviziona automatele: „O fată îmbrăcată în negru m-a întrebat ceva, nu părea foarte lucidă. Apoi a plecat și s-a întâlnit cu o prietenă. care își ținea cizmele.” Una era Giulia, cealaltă Alessia. Bărbatul le-a văzut apoi îndreptându-se spre al doilea peron, unde trenul spre Ancona era deja staționat.

„Am început să țip, eu și alte persoane care se aflau în gară. În timp ce țipam, am auzit fluierul trenului Săgeata Roșie, care trecea pe prima șină. Apoi s-a auzit un zgomot puternic și am început să țipăm cu toții”, a mai spus patronul barului, aflat în stare de șoc.

Carabinierii și poliția feroviară desfășoară mai multe cercetări și încearcă să reconstituie seara dinaintea tragedie. Dacă ultimele momente din viața surorilor sunt un mister pentru oamenii legii, putem spune același lucru și despre orele petrecute în Riccione.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
6 burger cu peste pane shutterstock 1765852424 jpg jpeg
image png
femeie spion jpg
image png
orchid 1378717 1280 jpg
fetita hartuire   foto pixabay jpg
benzinarie pompa jpeg
cardiolog jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net