Două adolescente din România au avut parte de o moarte chinuitoare, în Italia! Alessia și Giulia au sfârșit sub roțile trenului

Ultima actualizare:

Alessia și Giulia Pisano, două surori românce în vârstă de 15, respectiv 17 ani, au murit după ce au fost călcate de tren, iar oamenii legii din Italia au deschis o anchetă pentru a descoperi, în detaliu, ce s-a întâmplat în ultima zi de viață a tinerelor. Polițiștii autohtoni nu reușesc să o găsească pe mama celor două adolescente, care s-a mutat în Italia pentru a-și reface viața alături de un bărbat născut acolo.

Alessia și Giulia Pisanu
Alessia și Giulia Pisanu

Surorile Giulia și Alessia Pisano s-au stins din viață duminică dimineață, după ce au fost lovite de tren în gara Riccione. În seara dinaintea tragediei cele două românce au petrecut în Riccione, unde tinerii merg tocmai pentru a experimenta viața de noapte. Mai mulți părinți din zonă au dat buzna la secțiile de poliție după ce s-a aflat despre tragedia din Rimini, pentru a încerca să identifice victimele.

Ți-am mai pregătit și: Ei au cumpărat un sat întreg, nu doar o casă! Au investit o avere în zone abandonate din Franța și Italia

Antena 3 relatează faptul că tinerele au fost lovite de tren cu o viteză de peste 200 km/h și nu aveau niciun document de identitate asupra lor, motiv pentru care identificarea cadavrelor a fost un proces lung și anevoios. Tatăl lor a ajuns în după-amiaza zilei de ieri în Catenaso pentru a-și identifica fiicele, însă procurorul a continuat procedura și a dispus autopsia și examinarea ADN-ului.

Două adolescente românce au murit sub roțile trenului, în Italia

Mai multe persoane prezente la locul accidentului au transmis că Alessia și Giulia Pisano se clătinau pe șine, în timp ce trenul se apropia. Cu ajutorul autopsiei, oamenii legii și-au propus să afle care este starea în care tinerele se aflau în momentul în care accidentul s-a produs, dar și ce au făcut în seara dinaintea tragediei.

Nu rata nici: Dopaj în Italia: un fotbalist se alătură listei lui Maradona, Guardiola sau Mutu

„Am primit confirmarea pe care nu ne-am dorit-o niciodată: cele două surori tinere ucise de un tren în Riccione sunt, din păcate, din orașul nostru. Suntem șocați în fața acestei tragedii atât de greu de înțeles și acceptat și simțim o durere de neconceput. Este o mare durere pentru întreaga comunitate.

Toată comunitatea din Castenaso este alături de părinți, membrii familiei și prieteni: Giulia și Alessia, fie-vă țărâna ușoară. Ați plecat prea devreme”, au transmis oficialii din localitate, alături de primar.

Surorile locuiau în Madonna di Castenaso, în apropiere de Bologna și se aflau în grija tatălui care deține o companie de logistică. Mama lor este de negăsit și se pare că ar fi plecat din Italia în urmă cu doar câteva luni. Sora vitregă a Alessiei și Giuliei Pisano a transmis faptul că întreaga familie este sfâșiată de durere și a ales să nu facă mai multe declarații.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net