Două adolescente din România au avut parte de o moarte chinuitoare, în Italia! Alessia și Giulia au sfârșit sub roțile trenului

Alessia și Giulia Pisano, două surori românce în vârstă de 15, respectiv 17 ani, au murit după ce au fost călcate de tren, iar oamenii legii din Italia au deschis o anchetă pentru a descoperi, în detaliu, ce s-a întâmplat în ultima zi de viață a tinerelor. Polițiștii autohtoni nu reușesc să o găsească pe mama celor două adolescente, care s-a mutat în Italia pentru a-și reface viața alături de un bărbat născut acolo.

giulia alessia pisanu fete moarte tren italia riccione 782565 webp
Alessia și Giulia Pisanu

Surorile Giulia și Alessia Pisano s-au stins din viață duminică dimineață, după ce au fost lovite de tren în gara Riccione. În seara dinaintea tragediei cele două românce au petrecut în Riccione, unde tinerii merg tocmai pentru a experimenta viața de noapte. Mai mulți părinți din zonă au dat buzna la secțiile de poliție după ce s-a aflat despre tragedia din Rimini, pentru a încerca să identifice victimele.

Ți-am mai pregătit și: Ei au cumpărat un sat întreg, nu doar o casă! Au investit o avere în zone abandonate din Franța și Italia

Antena 3 relatează faptul că tinerele au fost lovite de tren cu o viteză de peste 200 km/h și nu aveau niciun document de identitate asupra lor, motiv pentru care identificarea cadavrelor a fost un proces lung și anevoios. Tatăl lor a ajuns în după-amiaza zilei de ieri în Catenaso pentru a-și identifica fiicele, însă procurorul a continuat procedura și a dispus autopsia și examinarea ADN-ului.

Două adolescente românce au murit sub roțile trenului, în Italia

Mai multe persoane prezente la locul accidentului au transmis că Alessia și Giulia Pisano se clătinau pe șine, în timp ce trenul se apropia. Cu ajutorul autopsiei, oamenii legii și-au propus să afle care este starea în care tinerele se aflau în momentul în care accidentul s-a produs, dar și ce au făcut în seara dinaintea tragediei.

Nu rata nici: Dopaj în Italia: un fotbalist se alătură listei lui Maradona, Guardiola sau Mutu

„Am primit confirmarea pe care nu ne-am dorit-o niciodată: cele două surori tinere ucise de un tren în Riccione sunt, din păcate, din orașul nostru. Suntem șocați în fața acestei tragedii atât de greu de înțeles și acceptat și simțim o durere de neconceput. Este o mare durere pentru întreaga comunitate.

Toată comunitatea din Castenaso este alături de părinți, membrii familiei și prieteni: Giulia și Alessia, fie-vă țărâna ușoară. Ați plecat prea devreme”, au transmis oficialii din localitate, alături de primar.

Surorile locuiau în Madonna di Castenaso, în apropiere de Bologna și se aflau în grija tatălui care deține o companie de logistică. Mama lor este de negăsit și se pare că ar fi plecat din Italia în urmă cu doar câteva luni. Sora vitregă a Alessiei și Giuliei Pisano a transmis faptul că întreaga familie este sfâșiată de durere și a ales să nu facă mai multe declarații.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (1) jpg
Dorian Popa
sotie cumpanasu jpg
cristina rus accident 2 JPG
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 vaci jpg
foto 1   h 56735691 jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
calendar ortodox 2021 18 august flor si lavru ermil serapion si polien manastirea sucevita jpeg
pensionari jpeg
catedrala 3 jpg