Imagini greu de urm─ârit din Harkiv. Zona reziden╚Ťial─â, bombardat─â de armata rus─â

#R─âzboi Ucraina-Rusia

Harkiv, unul dintre cele mai importante ora╚Öe din Ucraina, a fost supus unui bombardament comandat de c─âtre Federa╚Ťia Rus─â, atac├ónd zona reziden╚Ťial─â. Conform Conven╚Ťiei de la Geneva, atacul asupra civililor ├«n timpul unei ofensive militare reprezint─â o crim─â de r─âzboi ce contravine cu dreptul interna╚Ťional.

razboi ucraina rusia

Harkiv este al doilea ora╚Ö ca m─ârime din Ucraina, fiind foarte aproape de grani╚Ťa cu Rusia ╚Öi pe care trupele lui Vladimir Putin nu au reu╚Öit s─â-l captureze ├«n timpul asediului ce se afl─â la a cincea zi.┬á

Bombardament asupra civililor

Luni, orașul a fost puternic bombardat, iar imaginile au fost surprinse de civilii ce se aflau în imediata proximitate a atacului. Imaginile prezintă explozii asupră clădirilor civililor, dar și asupra străzilor orașului ucrainean. 

ÔÇ×Harkiv tocmai ce a fost lovit masiv de rachete. Zeci de mor╚Ťi ╚Öi sute de r─âni╚ŤiÔÇŁ, a precizat consilierul ministrului ucrainean de interne citat de┬áReuters.

Imaginile au circulat prin intermediul grupurilor de Telegram, dar și grupurilor de Reddit, iar unii civili au reușit să surprindă chiar și persoanele nevinovate ce au decedat în timpul asediului.

Din respect pentru persoanele ce au c─âzut ├«n timpul bombardamentului de la┬áHarkiv, videoclipurile ce con╚Ťin imagini explicite nu vor fi furnizate ├«n acest articol.

Joi, 24 februarie, Vladimir Putin a declarat r─âzboi┬áUcrainei, folosind un pretext asem─ân─âtor pe care l-a folosit ╚Öi Germania ├«n timpul celui de Al Doilea R─âzboi Mondial. Administra╚Ťia de la Kremlin a furnizat imagini false ├«n care este prezentat─â agresiunea militarilor ucrainieni asupra separati╚Ötilor pro-ru╚Öi din regiunile Done╚Ťk ╚Öi Lugansk. Totu╚Öi, Moscova a sus╚Ťinut financiar ╚Öi militar separati╚Ötii ├«nc─â din 2014, c├ónd Federa╚Ťia Rus─â a atacat ╚Öi a anexat ilegal Peninsula Crimeea.┬á

ÔÇ╝´ŞĆThe Russian shellings of residential areas of Kharkiv ongoing right now ÔÇ╝´ŞĆ

ÔÇ╝´ŞĆDear German Friends!

Please show REAL solidarity with the Ukrainians and

BOYCOT all the Russian GOODSÔÇ╝´ŞĆ pic.twitter.com/feur3zPu0z

ÔÇö Andrij Melnyk (@MelnykAndrij) February 28, 2022

Cite╚Öte ╚Öi A cincea zi de r─âzboi ├«n Ucraina. Imagini prin satelit cu trupe ruse┼čti care se ├«ndreapt─â spre Kiev. Belarus, preg─âtit s─â atace direct Ucraina

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News, Facebook ╚Öi Instagram!

Alina Sorescu (9) jpg
Angelina Jolie (2) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
FotoJet (2) jpg
anca dinicu (2) jpg
alec baldwin jpeg
lama margherita clejani fulgy jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
netflix tableta 412 jpg
foto 1   caine surfjpg jpg
6 front masini electrice poza mare jpg
dirty dancing jpg jpeg
Palarie 8 jpg