Incident bizar în Statele Unite! Un pasager a încercat să deschidă ușa unui avion în zbor

Un incident bizar a lăsat fără cuvinte autoritățile din Statele Unite. Se pare că în cursul zilei de 20 februarie, ce ar fi trebuit să fie un banal zbor de rutină a luat o întorsătură cu totul neașteptată. Pasagerii unui avion American Airlines au fost nevoiți să imobileze un alt pasager deoarece acesta încerca să deschidă ușa avionului.

Bărbatul a fost imobilizat de ceilalți pasageri / foto: X (fostul Twitter)
Bărbatul a fost imobilizat de ceilalți pasageri / foto: X (fostul Twitter)

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la unilad.com, se pare că avionul urma să ajungă la Chicago, însă, la scurt timp după ce a decolat, unul dintre pasageri ar fi încercat să deschidă ușa avionului. Cel care ar fi adus în atenția publicului altercația bizară din avion ar fi fost chiar un prezentator sportiv din Statele Unite, Zach Etkind.

Potrivit acestuia, zborul 1219 decolase din Albuquerque (statul New Mexico), iar la aproximativ jumătate de oră de la decolare, Etkind a auzit cum un pasager încearcă din răsputeri să deschidă ușa avionului. Se pare că ceilalți pasageri ai zborului au reacționat imediat, iar cinci oameni au fost nevoiți să se lupte cu pasagerul agresiv, reușind să îl imobilizeze.

În cele din urmă, o însoțitoare de zbor l-a legat pe acesta cu bandă adezivă. Zach Etkind a mărturisit într-un interviu pentru Fox News că înainte ca pasagerul să încerce să deschidă ușa, ar fi strigat că trebuie să se dea jos din avion.

A încercat să deschidă ușa avionului în zbor

Un alt pasager care se afla în avion chiar a spus pe pagina sa de Instagram că bărbatul chiar ar fi reușit, pentru scurt timp, să deschidă o ușă de urgență a avionului. „Una din cele mai înfricoșătoare zile din viața mea. Zburam spre casă din Albuquerque, iar după 30 de minute am simțit o rafală puternică de vânt. Cineva deschisese ușa de urgență a avionului”, scrie pasagerul, potrivit sursei citate.

În cele din urmă, zborul de 3 ore spre Chicago s-a terminat brusc, deoarece avionul a făcut cale întoarsă. Bărbatul care a provocat întreaga problemă a fost escortat din avion de către polițiști, odată ce aeronava a aterizat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
index (22) jpg
aterizare de urgenta jpg
banner iosif rotariu webp
autospeciala politie jpg
shutterstock 23084461 barbat calculator computer laptop plata plati online internet comanda comenzi jpeg
hacker freepik jpg
Stockholm și eleganța Nordului jpeg
parc 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net