Un sucevean a tăiat cu toporul toate firele de la internet, supărat fiind că nu era semnal bun. Ce a urmat apoi

Cu toții ne-am confruntat, măcar o dată, cu o conexiune slabă la Internet. Poate că am scos router-ul din priză câteva minute, ori am sunat către compania noastră de Internet, ori, pur și simplu am așteptat ca problema să treacă de la sine. Ei bine, un sucevean a găsit o nouă metodă de a „repara” semnalul slab: a tăiat cu toporul toate cablurile de Internet și energie electrică din bloc.

A tăiat cablurile cu toporul / foto: Shutterstock
A tăiat cablurile cu toporul / foto: Shutterstock

Atunci când avem diverse probleme cu un dispozitiv electronic, probabil că deja am auzit cu toții sfatul care ne spune să îl închidem și să îl redeschidem. Ei bine, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Suceava, a dorit să apeleze la acest vechi truc, însă a făcut-o într-un mod cu totul inedit.

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, se pare că atunci când a vrut să își închidă router-ul, bărbatul nu l-a scos din priză, ci a mers direct la „sursă”. Mai precis, înarmat cu un topor, acesta a tăiat toate cablurile de Internet și energie electrică de pe palierul blocului său. Atunci când și-au dat seama ce s-a întâmplat, vecinii acestuiau au sunat rapid la 112.

A tăiat cablurile cu toporul

Bărbatul nu a așteptat să vadă dacă polițiștii îi vor repara Internetul, ci s-a baricadat în propria casă, devenind din ce în ce mai nervos. Autoritățile au chemat rapid întâriri, iar suceveanul a fost reținut și dus la un spital. Apoi, el a fost trimis către Secția de Psihiatrie din Burdujeni, iar acum este anchetat pentru distrugere.

Din păcate, aceasta nu este singura situație din țara noastră în care o persoană recurge la o răzbunare extremă. În județul Neamț, un bărbat a incendiat un BMW al fostei iubite a fratelui său. Cu toate acestea, pentru ca lucrurile să fie complet bizare, ajunși la fața locului, autoritățile au descoperit că făptașul a așteptat oamenii legii să ajungă, acesta fiind arestat preventiv. Tânărul are vârsta de 29 de ani, iar BMW-ul incendiat încă ardea atunci când autoritățile au ajuns la fața locului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net